Vali Bilgihan'dan Burdur'da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyaret

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret ederek, tarımsal verimlilik ve turizm potansiyeli hakkında brifing aldı.

VALİ BİLGİHAN, TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, kurum ziyaretleri kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Vali Bilgihan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette, İl Tarım ve Orman Müdürü Eyüp Adıgüzel, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Mesut Yıldıran ile Müdürlük yöneticilerinden Burdur'daki üretim planlamaları, tarımsal verimlilik, verim artışı ile birlikte ilimize ve ülkemize ekonomik katkı, yeni projeler ve çiftçilere verilen destekler başta olmak üzere tarım ve hayvancılık alanlarında genel brifing aldı.

Gün içerisinde son olarak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Bilgihan ziyaret sırasında, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Hüseyin Güçlü'den, Burdur'un kültür envanteri, turizm potansiyeli ile kurum tarafından yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı brifing aldı.

Tülay Baydar BilgihanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.