Vali Bilgihan, il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, İl Genel Meclisinin Ekim Ayı oturumuna katılarak, hizmet kalitesini artırmak adına önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar için tıklayın.

VALİ BİLGİHAN, İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, İl Genel Meclisinin Ekim Ayı 1. oturumuna katılarak Meclis üyelerine hitap etti.

Başarılı ve verimli bir dönem geçirilmesi temennisinde bulunan Vali Bilgihan önümüzdeki dönemde, belli bir program dahilinde çalışarak eksiklikleri giderme ve hizmet kalitesini daha da artırma çalışmalarına hız vereceklerini belirtti. İl Genel Meclisinin bundan sonra yapacağı çalışmaların da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Bilgihan konuşmasının devamında, "Görevde bulunacağımız süre içerisinde vatandaşlarımızla iç içe, hızlı hareketli, sorunları yerinde gören ve çözen bir yönetim anlayışını sergilemiş olacağız.

Meclislerimiz yerel demokrasinin son derece önemli bir şekilde tecelli ettiği mekanlar. Eminim ki birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışmalarımıza el birliğiyle devam edeceğiz. Hepinizin şahsında verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Bilgihan, meclis oturumunda gerçekleştirdiği ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Levent Tokmaker, İl Özel İdaresi Asım Ertilav ve İl Genel Meclisi Üyeleri yer aldı.

Tülay Baydar Bilgihanil genel meclisiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.