Vali Tülay Baydar Bilgihan Bucak'ta! Şehit Ailesini unutmadı

İlçe ziyaretleri kapsamında Bucak'a gelen Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit ailelerinin ziyaretinin haricinde Bucak'ta toplantı da düzenledi.

VALİ BİLGİHAN İLÇE ZİYARETLERİNE BUCAK İLÇESİ İLE BAŞLADI

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, ilçe ziyaretleri kapsamında Bucak İlçesini ziyaret etti.

Vali Bilgihan Bucak İlçesi programı kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İlçe kurum müdürleri ve Kaymakamlık birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Bilgihan, İlçe ile ilgili ekonomi, eğitim, sağlık, sanayi ile devam eden yatırımlar ve hizmetler ile ilgili brifing aldı.

Vali Bilgihan programının devamında İlçe Jandarma Komutanlığına ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyaretleri sırasında Jandarma ve Emniyetin sorumluluk alanlarındaki genel asayiş, güvenlik ve trafik çalışmaları hakkında brifing aldı.

Vali Bilgihan daha sonra Bucak İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları ile biraraya geldi. Kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda Vali Bilgihan, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Köy ve mahallelerde hizmet veren kurumların muhtarlar ile irtibatta olması talimatını veren Vali Bilgihan, iletilen taleplerin takipçisi olacağını ifade etti.

Vali Bilgihan, Bucak İlçesi ziyaretinin son bölümünde Şehidimiz Hüseyin Arslan'ın annesi Havva Arslan ve babası Veli Arslan'ı, ardından merhum Kore Gazisi Hasan Tulunay'ın kızı Huriye Sak'ı evlerinde ziyaret etti.

Aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin fedakarlıklarını unutmayacaklarını ifade eden Vali Bilgihan, hep yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Vali Bilgihan'ın ziyaretleri sırasında Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mehmet Balcı, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve kurum müdürleri yer aldı.

Tülay Baydar BilgihanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.