Vatandaşın cebine yeni darbe! Tüp fiyatlarına yeni zam

Fiyat artışları hız kesmeden devam ediyor! Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'dan gelen son güncelleme ev bütçelerini nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Temmuz ayında başlayan zam yağmuru hız kesmeden devam ediyor. Birçok üründe yaşanan fiyat artışlarına tüp fiyatları da eklendi. Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz gibi büyük tedarikçilerin tüp fiyatlarını güncellediği belirtiliyor. İşte son güncellemeler...

Zamların Arkası Kesilmiyor!

Asgari ücretin yeniden belirlenmesine kısa bir süre kala, zam furyası devam ediyor. Özellikle yerel seçimlerin ardından yapılan fiyat artışları, asgari ücretin açlık sınırının altında kalmasına neden oldu. Bu durum, asgari ücretle geçinmeye çalışan milyonlarca vatandaşı daha da zorluyor. Özellikle tüp fiyatlarına gelen son zam, ev bütçelerini sarsacak cinsten. Tüpgaz fiyatları bir kez daha güncellendi ve yeni fiyatlar cep yakıyor.

Tüplerde Güncel Fiyatlar

İşte zam sonrası tüp fiyatları:

Aygaz:

Aygaz Mini 2 kg: 170 TL

Aygaz 12 kg Tombul: 850 TL

Aygaz 12 kg Valfli: 850 TL

İpragaz:

İpragaz 2 kg Piknik Tüpü: 165 TL

İpragaz 12 kg Ev Tüpü: 830 TL

İpragaz 24 kg Ticari Tüp: 1658 TL

İpragaz 45 kg Sanayi Tüpü: 3075 TL

İpragaz 45 kg Propan Tüpü: 3357 TL

Bizim Gaz:

Bizim Gaz 2 kg Piknik Tüpü: 165 TL

Bizim Gaz 12 kg Ev Tüpü: 830 TL

Bizim Gaz 24 kg Ticari Tüp: 1658 TL

Bizim Gaz 45 kg Sanayi Tüpü: 3075 TL

Bizim Gaz 45 kg Propan Tüpü: 3357 TL

Vatandaş Endişeli

Sürekli artan fiyatlar, vatandaşların yaşam standartlarını daha da zorlaştırıyor. Özellikle kış aylarına yaklaşırken ısınma ve mutfak giderleri konusunda tüp kullanımına bağlı olan vatandaşlar, bu fiyat artışlarıyla nasıl başa çıkacaklarını bilemiyor. Hükümetin ise asgari ücret artışı için yılbaşını bekleyeceğini açıklaması, zamların etkisini daha da artırıyor. Halk, yaşanan bu duruma karşı nasıl adımlar atılacağını merakla bekliyor.

tüpzamTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.