Yabani 43. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Yabani yeni bölüm en güzel fotoğraflar!

İlgiyle izlenen Yabani dizisinin bir önceki bölümünde neler olmuştu? Yaman Derin’in yardımıyla son anda Handelerin oyununu bozmuştu. Handeleri suçlayacak ipuçlarına hızlıca ulaşmış fakat ulaştığı şeyler onun için de şok etkisi yaratmıştı.

Önceki bölümde Yaman Derin’in yardımıyla son anda Handelerin oyununu bozmuştu. Handeleri suçlayacak ipuçlarına hızlıca ulaşmış fakat ulaştığı şeyler onun için de şok etkisi yaratmıştı.

Alaz bu sırada en büyük kötülüğü yaptığının henüz farkında değildi. Onun tek derdi sevdiği kadını mutlu etmekti ve olayın detaylarını düşünmeden hareket etmişti. Ama öyle umduğu gibi de ilerlememiştir süreç. Daha sınavının başındaydı ve gittikçe daha da zorlaşacaktı her şey.

Asi’nin ailesinin ve onları yönlendiren asıl kötülerin neler yapabileceği Neslihan’ı korkuttuğu kadar Yaman’ı da endişelendirmişti. Alaz ve Asi’nin dik başlılığına rağmen Yaman, kardeşlerini bu insanlardan korumak zorundaydı. Ama karşısındaki kalabalık ve gözü karalık Yaman’ı bile korkutmuştu. Kendi canı için değil Asi ve Alaz’ın canı için endişeliydi artık.

Yabani dizisinin konusu:

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, tam on yedi sene sonra evine Yaman olarak döner. Bu hikâye, bu gencin “Yaman Ali” olarak kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir.

Yabani dizisinin oyuncu kadrosu:

Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, İlayda Akdoğan, Nergis Öztürk, Kanbolat Görkem Arslan, Hakan Çelebi

Yabani dizisinin künyesi:

Yapımcı: Fatih Aksoy & Mehmet Yiğit Alp
Yapım Şirketi: NTC Medya
Yönetmen: M.Çağatay Tosun
Hikaye/Senaryo: Hilal Yıldız
Genel Koordinatör: Emel Kurt
Uygulayıcı Yapımcı: Cenk Yengin
Müzik: Ender Gündüzlü
Tür: Dram

Yabani Her Cumartesi 20:00'de NOW'da!

dizilerYabani dizisiNOW tvTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.