Yağlı pehlivan güreşlerine Ali Gürbüz damgası!

Seyirciler Ali Gürbüz sesleriyle er meydanının inletirken, güreşsahalarının yaşayan efsanesi Ali Gürbüz hakemlerin verdiği kararı beğenmeyerek, “Yendiğim adamla bir daha güreşmem” dedi ve Gümüşalan’ın elini havaya kaldırdıktan sonra dualı çayırı terk etti.

Yağlı pehlivan güreşlerine Ali Gürbüz damgası!
Geçtiğimiz cumartesi yağlı güreş fırtınası Kocaeli Karamürsel’de esti. 3’üncü turdaki Ali Gürbüz-Hüseyin Gümüşalan güreşinde yaşananlarsa güreş tarihinin unutulmayacak anları arasına yazıldı. Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne başpehlivan Ali Gürbüz’ün Hüseyin Gümüşalan ile yaptığı güreş damga vurdu.

SEYİRCİNİN GÖNLÜNE TAHT KURDU
Karamürsel Er Meydanı’nda 3’üncü tur karşılaşmaları nefesleri kesti. Ali Gürbüz ve Hüseyin Gümüşalan arasındaki mücadelede hakem ilk önce Gümüşalan’ı galip ederken kısa süre sonra bu kararı iptal ederek Gürbüz’ü galip etti. Karara itiraz için kule hakemlerinin yanına giden Gümüşalan’ın ardından hakemlerin yanına çıkan Gürbüz burada nihai kararın açıklanmasını bekledi. Seyirciler Ali Gürbüz sesleriyle er meydanının inletirken, güreşsahalarının yaşayan efsanesi Ali Gürbüz hakemlerin verdiği kararı beğenmeyerek, “Yendiğim adamla bir daha güreşmem” dedi ve Gümüşalan’ın elini havaya kaldırdıktan sonra dualı çayırı terk etti. Ali Gürbüz’ün hareketi seyircilerden büyük alkış aldı.

 

Ali GürbüzGüreşPehlivanTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.