Yakup Güney Eskişehir Vali Yardımcılığına atandı Yakup Güney Kimdir?

Eskişehir Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Osmaniye Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Eskişehir Vali Yardımcısı olarak atandı.

Eskişehir Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Osmaniye Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Eskişehir Vali Yardımcısı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Eskişehir Vali Yardımcısı Yakup Güney Kimdir?

Yakup GÜNEY, 1978 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğretimini İstanbul'da, Ortaöğrenimini Mersin Silifke'de, Lise öğrenimini ise İzmir'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2002 yılında girdiği Kaymakamlık mesleğinde Isparta Sütçüler ve Afyon Hocalar İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Kırşehir Akpınar ve Erzincan İliç İlçelerinde Kaymakam olarak, Adıyaman Vali Yardımcısı, Sivas Zara ve Zonguldak Devrek ve Sakarya Akyazı İlçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

24.08.2023 tarihli ve 32289 sayılı Resmi Gazete Yayımlanan 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kadirli Kaymakamlığına atanmıştır.

İngiltere'de Exeter Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Yakup Güney evli ve iki çocuk babasıdır.

Yakup GüneyatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.