Yakup Odabaşı halkı yüz yüze dinliyor! Halk gününde vatandaşlarla buluşuyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, her çarşamba düzenlenen halk günlerinde vatandaşlarla birebir görüşerek talepleri dinliyor, hızlı çözüm için çalışmalar yapıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, çarşamba günleri düzenlenen halk gününde, vatandaşların istek ve önerilerini yüz yüze dinliyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler not alınarak ilgili birimlere iletiliyor.

Şeffaf, hesap verebilir, katılımcı ve kapsayıcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, çarşamba günleri düzenlenen halk gününde vatandaşlarla buluşuyor. Vatandaşların talep ve önerilerini Başkan Odabaşı’na birebir iletme fırsatı bulduğu toplantılarda, belediye yetkilileri de hazır bulunuyor. Toplantılarda vatandaşlardan gelen talep ve öneriler tek tek not alınarak ilgili birimlere iletiliyor.

“Şehrimizi ortak akılla, vatandaşlarımızın katılımıyla yönetmek istiyoruz”

Vatandaşların yoğun ilgisiyle Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantılar hakkında açıklama yapan Odabaşı, "Bizim için önemli olan, halkımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamak ve buna uygun çözümler üretmektir. Vatandaşlarımızın sesine kulak vermek, onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek bizim en önemli görevimiz. Halk günlerimiz, bu bağlamda hem talepleri doğrudan almak hem de hızlı çözümler üretmek adına önemli bir organizasyon. Şehrimizi ortak akılla, vatandaşlarımızın katılımıyla yönetmek istiyoruz. Karşımıza çıkan meseleleri imkânlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Gölbaşı’nı hep birlikte daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sorunlarınızı en kısa sürede çözüme kavuşturmak için buradayız." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın vatandaşlarla buluştuğu halk günü, her çarşamba saat 10.00 ile 12.00 arasında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Yakup Odabaşıhalk günüGölbaşı BelediyesiTürkiyeAnkaraGölbaşı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.