Yunus Emre Parkı düğün salonunda fiyatlar açıklandı! İşte dolu ve boş fiyatları

Burdur Bucak'ta belediyeye ait Yunus Emre Parkı Düğün Salonu'nda fiyatlar belirlendi. Yunus Emre Parkı Düğün Salonu kiralama fiyatları ne oldu? Bucak'ta düğün salonu fiyatı için tıklayın...

Burdur'un Bucak ilçesinde, Bucak Belediye Meclisi Temmuz Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararla ilgili yapılan açıklamada, Yunus Emre Parkı'ndaki düğün salonu kiralama ücretlerinde değişiklikler yapıldığı belirtildi.

Yunus Emre Parkı Düğün Salonu Kiralama Ücretleri

Yeni düzenlemelere göre, Yunus Emre Parkı'ndaki düğün salonu kiralama ücretleri tek kalem üzerinden belirlenmişti ve önceki tarifede 15 Bin TL olarak uygulanıyordu. Ancak, bu ücretlerde yapılan değişikliklerle nişan ve düğün etkinlikleri için yeni tarifeler belirlendi.

Hafta içi boş düğün salonu kiralama ücreti 10.000 TL olarak belirlendi.

Hafta içi dolu salon, masa, sandalye ve servis hizmetleri dahil 30.000 TL olacak.

Hafta sonu, cumartesi ve pazar günleri boş salon kiralama ücreti 15.000 TL olarak belirlendi.

Hafta sonu dolu salon kiralama ücreti ise 35.000 TL olarak teklif edildi.

Bucak Belediye Meclisi'nin aldığı bu kararlar, Yunus Emre Parkı'ndaki düğün salonunun daha verimli kullanılmasını sağlamak ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirildi.

Yunus Emre Düğün SalonuBucak Düğün SalonufiyatTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.