Yüzlerce gönüllü doğayla buluştu! Ormanlar için el ele

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği "Ormanlar İçin El Ele" etkinliği Burdur'da büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Ormanlar İçin El Ele" etkinliği, Türkiye genelinde olduğu gibi Burdur’da da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlik, ormanların korunması ve fidan dikimi konusunda farkındalık yaratmayı hedeflerken, yüzlerce gönüllü genç doğayla buluştu.

Doğaya Katkı ve Sosyal Sorumluluk Bilinci Bir Arada

Etkinlik kapsamında gençler, ormanların korunması ve sürdürülebilir bir çevre yaratma adına önemli adımlar attı. Hem teorik eğitimlerle doğanın önemi anlatıldı hem de fidan dikimi yapılarak doğaya somut katkılar sağlandı. Gönüllülerin her biri, geleceğin daha yeşil olması adına ellerini toprakla buluşturdu ve doğaya olan bağlılıklarını pekiştirdi.

"Ormanlar Bizim Geleceğimiz"

Etkinliğe katılan gönüllüler, "Ormanlar bizim geleceğimiz, onlara sahip çıkmalıyız" diyerek çevre bilincine vurgu yaptı. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlik, doğayı koruma ve sürdürülebilirlik adına atılan adımlarla tamamlandı. Gençlerin bu etkinlikte gösterdiği çaba, gelecek nesiller için umut verici bir mesaj oldu.

gönüllüormanfarkındalıkTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.