Zehirle oynayanlara geçit yok!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 13 kişiye işlem yapıldı. 1 kişi ise tutuklandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 13 kişiye işlem yapıldı. 1 kişi ise tutuklandı.

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Burdur'da emniyet ekipleri tarafından Burdur genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 13.11.2023-23.11.2023 tarihleri arasında yapılan çalışma neticesinde meydana gelen yedi olayla ilgili (13) şahsa işlem yapılmış, işlem yapılan şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda;

380,21 gram esrar, 18,21 sentetik kannabinoid, 27,46 gram metamfetamin, 4,37 gram eroin, 53 adet kullanımı kontrole tabi hap, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirilmiştir.

Ayrıca, hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs YAKALANARAK cezaevine teslim edilmiştir

zehirBurdur son dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.