’Demir adam’ lakaplı ANFAŞ Başkanı işadamı Ali Bıdı, omuzunda 8 çivi ve 1 plak ile yarıştığı Alanya Triatlonu’nda 1 kupa ve 1 madalya kazandı.
Alanya’da; 33.’sü düzenlenen Avrupa Triatlon Kupası yaş grupları, elit erkek, elit kadın ve halk triatlonu kategorilerinde bu yıl 26 ülkeden 367 sporcu yarıştı. ’Demir Adam’ lakaplı 75 yaşındaki iş insanı ve milli sporcu Ali Bıdı, organizsyonda iki başarıya birden imza atarak kupa ve madalya kazandı.
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in startını verdiği yarışlarda, yaş grupları kısa mesafede 20-24 erkek/kadın, 25-29 erkek, 30-34 erkek/kadın, 35-39 erkek/kadın, 40-44 erkek/kadın, 45-49 erkek/kadın, 50-54 erkek/kadın, 55-59 erkek, 60-64 erkek, 65-64 erkek, 65-69 erkek, 70-74 erkek, 75-79 erkek kategorilerinde mücadele verildi.
75-79 yaş kategorisinde ikincilik madalyası aldı
Alanya’da ’Nerede Kalmıştık’ mottosuyla, 33 yıldır düzenlenen Uluslararası Triatlon Yarışması’nda, 3 ay önce Eğirdir’de yarıştığı sırada omzu ve 4 kaburga kemiği kırılan iş insanı, milli sporcu Ali Bıdı da mücadele etti. Omuzundaki 8 çivi ve 1 plak ile gerçek demir adam olan Ali Bıdı, önce denizde 1,5 kilometre yüzdü, ardından 40 kilometre bisiklet sürdü. Sonrasında 10 kilometre koşan Ali Bıdı, Alanya Triatlonu Türkiye Kupası’nda 75-79 yaş kategorisinde ikincilik madalyası aldı.
Ali Bıdı, katıldığı tüm yarışların puanlaması sonucunda da, 2024 Sezonu 75-79 yaş kategorisinde de ikincilik kupasına layık görüldü. Ali Bıdı’ya ödülünü Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik verdi. Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) Başkanı da olan iş insanı Ali Bıdı, kürsüde iken Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’e triatlon sporuna katkılarından dolayı vazo armağan etti. Başkan Özçelik, Ali Bıdı’nın gençlere örnek bir insan olduğunu belirterek, 120 yaş hedefinde başarılar diledi.
Lansmanda konuşan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Hannover Messe Sodeks Fuarcılık AŞ iş birliğinde Antalya’ya ve Türkiye’ye bir ilki kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek,
Yeşilçam Medya’nın 27 Ekim Pazar günü Antalya ASSİM’de (Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi) düzenlediği Antalya’ya Değer Katan İş İnsanları ve Sanayiciler Ödül Töreni, Antalya ve Türkiye ekonomisine, kültürüne ve sosyal hayatına katkı sunan önemli isimleri bir araya getirdi.
Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, noter aracılığıyla ihtarname gönderilerek bulunulan yolsuzluk iddiaları hakkında açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde..
Tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz ki, İbradı Belediye Başkanlığımız tarafından yıkımına karar verilen hiçbir düğmeli ev bulunmamaktadır. Son günlerde karşılaştığımız haberler Ormanımızda kaçak yapı yapan bir kısım şahısların kaçak yapılarını kurtarmak maksadıyla kamuoyu baskısı oluşturarak kesinleşmiş yargı kararlarının gereğini yaptırmamak amacıyla yapılmaktadır.
Antalya’da yüksek faiz karşılığında para vererek 6 kişiyi 92 milyon TL zarara uğratan 8 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 1’ine ise adli kontrol kararı uygulandı.
Antalya’nın İbradı ilçesinde yayla dönüşü kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 3 kişi, Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.
Yorumlar (0)