Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kişi, 2 kardeşi dükkanda bıçaklayarak kaçtı. Kardeşlerden Ü.K. hayatını kaybederken, K.K. ise yaralandı.
Olay, Sincan ilçesi Temelli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Temelli’de bulunan bir işletme sahibi Ü.K. ve kardeşi K.K. iş yerinde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Olayda işletme sahibi Ü.K. aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybederken, kardeşi K.K. ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla kaçan kişiyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
Antalya'da sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı.
Antalya'da işe gitmek için babasıyla servis bekleyen kadına bir kişi bıçakla saldırdı.
Kepez Belediyesi, personelinin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak, kurumsal verimliliği yükseltmek amacıyla başlattığı beş oturumluk kariyer gelişimi ve kişisel gelişim eğitimlerinin ilkini, Afet ve Kriz Yönetimi Uzmanı ve Eğitici Eğitmeni Yücel Binici ile Sosyolog ve Uzman Eğitmen Türkan Metin’in katılımıyla gerçekleştirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi "Müzik Şehrin Kalbinde" konserleri kapsamında VoSahne Antalyalılar ile buluştu.
Antalya'da uygulama yapan Jandarma Trafik ekibini görünce kaçmaya başlayan motosiklet sürücüsü, motosikletini bir apartmanın önünde bağlı haldeki köpeğin yanına sakladı.
Antalya'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü yaklaşık 10 kilometrelik kovalamacanın ardından kaza yapınca yakalandı.
Yorumlar (0)