Ankara’da istediği zam talebine karşı çıkan kiracılarını darp ederek hastanelik olmalarına neden olan ev sahibi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ankara’da A.T. isimli ev sahibi, 4 bin 200 lira kira ödeyen kiracılarından yasal zammın üzerinde artış yaparak 20 bin lira istedi. Talebi olumsuz karşılanan A.T. ile kiracısı Himmet Kaysal ve kızı Seçil Kaysal arasında tartışma çıktı. Durum üzerine İstanbul’dan Ankara’ya gelen A.T., önünü kestiği Seçil Kaysal ile babası Himmet Kaysal’a demir sopayla saldırarak yaraladı. Hastanelik olan baba ile kızı tedavilerinin ardından taburcu olurken, gözaltına alınan ev sahibinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde engelli vatandaşın sokakta yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi tarafından darbedildiği anlar kameraya yansıdı. Detaylar haberimizde..
İstanbul Esenyurt’ta bir pastanede küfürlü konuşarak etrafa rahatsızlık veren şahıslar, işletme sahibinin uyarısının ardından tartışma çıkardı.
Denizli'de marketten aldığı mandalinayı ertesi gün iade etmek isteyen emekli öğretmen, kadın kasiyer tarafından darp edilip depoya kilitlendi. Detaylar haberimizde..
Antalya'nın Serik ilçesinde 4. sınıf öğrencisi çocuğun öğretmen tarafından darp edildiği öne sürüldü.
Denizli'de piknik alanında arkadaşı tarafından demir sopayla darp edilen yüzde 86 engelli adamın burnu ve kaburgasında çatlaklar oluştu.
Bucak ilçesinde uyuşturucu kullanan şahıs, annesini darp ettikten sonra kaçtı. Konya’da yakalanan zanlının tutuklanma süreci ve detaylar haberimizde.
Yorumlar (0)