DÜZCE (İHA) - Ankara'dan tatil için Düzce'ye gelen 38 yaşındaki adamın cesedi sahile vurmuş halde bulundu.
Olay, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, dün Ankara’dan tatil için Akçakoca’ya gelen İlker Er (38), akşam saatlerinde otele giriş yaptı. Sabah saatlerinde otelden çıkan Er, bir daha otele dönmedi. Öğlen saatlerinde Çuhallı mevkiinde sahile cesedi vuran şahsın İlker Er olduğu tespit edildi. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından ceset bulunduğu yerden alınarak Akçakoca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Eskişehir’de temizlik için suyu azaltılan Porsuk Çayı yüzeyinde 20 yaşındaki bir şahısın cansız bedeni görüldü. Detaylar haberimizde..
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde sulama kanalında kadın cesedi bulundu.
Almanya'da bir evde 2'si çocuk 3 ceset bulunurken, babanın iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ifade edildi.
Zonguldak'ta cesedi yakılmış halde bulunan Afgan işçi Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin davada 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılanması devam edildi. Detaylar haberimizde..
Antalya’da aracı ile birlikte falezlerden denize düşen şahsı arama çalışmaları sırasında ekipler denizde başka bir kişinin cansız bedenini buldu.
İstanbul Büyükçekmece’de Bahadır Aladağ isimli şahsın düzenlediği silahlı saldırılar sonucu ailesinden ve çevresinden birçok kişi hayatını kaybetti. toplam ölü sayısı #İstanbulKatliam #BüyükçekmeceHaber #AileKatliamı #SonDakika #GündemHaberleri
Yorumlar (0)