Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin, "Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 başsavcıvekili ve 8 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" dedi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tesislerine düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 başsavcıvekili ve 8 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atıp şarampole giren otomobilde 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Antalya’nın Serik ilçesinde Ramazan Bayramı sabahı etkili olan dolu yağışı, yolları ve seraların çevresini beyaza bürüdü. Vatandaşlar sabaha karşı kar manzarasını andıran görüntülerle karşılaşırken, aniden bastıran dolu, sürücülere ve üreticilere zor anlar yaşattı.
Burdur’da protokol ve vatandaşlar Ulu Cami’de bayram namazı kıldı. Bayramlaşmanın ardından çorba ikram edildi.
Antalya’da jandarma tarafından yapılan operasyonda sahte alkol yapımında kullanılacağı belirlenen 20 bin litre etil alkol ile dolum üniteleri, boş bidonlar, dolum ünitesi arıtma makinesi ve filtre makinesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Adıyaman’da, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 3 yıldır gelenek haline getirilen "doğaba çorbası" bu Ramazan Bayramı’nda da unutulmadı. Mahalle kadınları bir araya gelerek sabah namazı öncesi doğaba çorbasını hazırlayıp cemaate ikram etmeye hazır hale getirdi.
Yorumlar (0)