Dün Tefenni’de meydana gelen kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan hamile kadının bebeği yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Canan Açmaz’ın (29) karnındaki 25 haftalık bebek, operasyonla alındı.
Dün Burdur’un Tefenni ilçesinde Sercan A. (33) kontrolündeki otomobil ile Okan Y. kontrolündeki otomobil Tefenni-Çavdır kavşağında çarpışmıştı. Meydana gelen kazada sürücülerle birlikte araçta bulunan Serpil Y., Canan A.(29) Elif Öykü A.(4) yaralanarak hastanede tedavi altına alınmıştı.
Antalya’da özel bir hastaneye sevk edilen Canan Açmaz’ın bebeği, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karnındaki 25 haftalık bebek operasyonla alınırken, Canan Açmaz’ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Burdur Tefenni karayolunda tırın yoldan çıkması sonucunda, trafik bir süre durdu.
Burdur-Tefenni karayolu üzeri Çendik mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Tefenni ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.
Burdur-Tefenni kara yolu yeni adliye kavşağı mevkinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Tefenni'de kırmızı ışık ihlali yapan otomobil, önce başka bir araca sonra da yaya geçidinden geçen yaşlı adama çarparak, ölümüne neden oldu.
Burdur-Tefenni karayolunda meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.
Yorumlar (0)