Antalya Bilim Merkezi’nde yarışma sergisi
Antalya Bilim Merkezi, TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Sergisine ev sahipliği yapacak
Türkiye’nin en büyüğü olan Antalya Bilim Merkezi, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programlama Başkanlığı (BİDEB) Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Sergisine ev sahipliği yapacak. Antalya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Karaman ve Konya illerinden başvuran toplam 1322 proje içerisinden biyoloji, coğrafya, değerler eğitimi, fizik, kimya, matematik, psikoloji, sosyoloji, tarih, Türk dili ve edebiyatı, teknolojik tasarım ve yazılım olmak üzere 12 farklı branşta toplam 101 proje bölge sergisine davet edildi. Açılışı 4 Mart’ta saat 14.00’de yapılacak sergiye 219 öğrenci ve 84 danışman katılım sağlayacak. Bilime meraklı öğrencilere ilham verebilecek olan bölge sergisi, 7 Mart’ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde yapılacak ödül töreniyle sonlanacak.
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.
Malatya’da 6 ay süren takip sonucunda büyük birçok suça karışan örgüte darbe vuruldu.
Yorumlar (0)