Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2 kreş daha açıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı 14 kreşte eğitim gören toplam 1800 öğrenci yeni eğitim-öğretim yılına başladı. Detaylar haberimizde..

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2 kreş daha açıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı 14 kreşte eğitim gören toplam 1800 öğrenci yeni eğitim-öğretim yılına başladı. Alanya ve Elmalı’da iki kreşin daha hizmete girmesiyle kreş sayısı 16’ya çıkacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya genelindeki 14 kreşinde toplam 1800 öğrenci geleceğe hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Muratpaşa ilçesi Cam Piramit’teki kreşinde 140 öğrenci, Yenigün’deki kreşinde 144 öğrenci, Sedir’deki kreşinde 120 öğrenci ve Güzeloba’daki kreşinde 240 öğrenci eğitim görüyor.

Kaş’ta iki kreş
Büyükşehir Belediyesi’nin Kepez ilçesi Kanal Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 360 öğrenci, Gündoğmuş’ta 40 öğrenci, Serik’te ise 45 öğrenci yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı yaşıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş’taki kreşinde 90 öğrencisi eğitim görürken, Kaş Belediyesi’ne ait 6 derslikli kreş ve gündüz bakımevi de Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa, Manavgat, Finike, Kumluca ve Korkuteli’ndeki kreşlerinde toplam 631 öğrenci eğitim alıyor.

Alanya ve Elmalı’ya da kreş açılacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı ilçesinde 80 öğrenci kapasiteli ve Alanya ilçesinde 120 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi de yakın zamanda açılacak. İki kreşin daha hizmete girmesiyle Büyükşehir’in kreş sayısı 16’ya ulaşacak. Büyükşehir Belediyesi’nin kreşlerinde alanında uzman eğitmenler eşliğinde özenle hazırlanan programlarla onların sıkılmadan eğlenerek keyifli vakit geçirmeleri sağlanıyor. Kreşlerde öğrenciler için lego, çeşitli oyuncaklar, drama ritim çalışmaları, bahçe etkinlikleri, oyunlar şarkılar ve danslarla hem zihin dünyalarını besleyecek hem de fizyolojik gelişimlerini sağlayacak aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Göksu Deltası'nda sazlık alanda yangın
3. Sayfa

Göksu Deltası'nda sazlık alanda yangın

Mersin'in Silifke ilçesinde koruma altında bulunan Göksu Deltası'ndaki sazlık alanda yangın çıktı.

Adıyaman'da otomobil dere yatağına yuvarlandı: 1 ölü
3. Sayfa

Adıyaman'da otomobil dere yatağına yuvarlandı: 1 ölü

Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 2 bin 3 adet sikke ele geçirildi
Bölgesel

Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 2 bin 3 adet sikke ele geçirildi

Isparta’da tarihi eser kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda, 2 bin 3 adet tarihi sikke ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kemer'de minikler öğrencilere denizlerin önemi anlatıldı
Bölgesel

Kemer'de minikler öğrencilere denizlerin önemi anlatıldı

Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrencilere denizlerin önemi anlatıldı.

Dünyanın tamamen dövme tasarımlı ilk uçağı havalandı
Bölgesel

Dünyanın tamamen dövme tasarımlı ilk uçağı havalandı

Corendon Airlines, havacılık sektöründe dönüm noktası olan bir yeniliğe imza attı.

Antalya'daki Fadim Temirhanoğulları cinayetinde ikinci tutuklama
Bölgesel

Antalya'daki Fadim Temirhanoğulları cinayetinde ikinci tutuklama

Antalya’da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları’nı (52) tabanca ile 9 el ateş ederek öldüren Savaş Temirhanoğulları’nın (48) yargılandığı davanın üçüncü duruşmasında, sanıklardan Fikret İnal tutuklandı.