ÇİFTÇİYE TOHUMLUK DESTEĞİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi, çiftçiye destek olmak, üretimi artırmak ve üreticinin maliyetlerini düşürmek için 2025 yılında yapılacak desteklemeler onuşunda Mahalle muhtarlarını bilgilendirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel ve Şube Müdürleri, Korkuteli ziraat odası başkanı Musa Fikri Büyükçetin ve mahalle muhtarlarının katılımıyla muhtarlar derneğinde bilgilendirme toplantısı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma hedefiyle Antalya’nın 19 ilçesinde tarımı ve hayvancılığı geliştirme ve destekleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Korkuteli’nde 2025 yılında mahalle muhtarlarına tohumluk desteği yardımı yaptı. Bitkisel üretimde verimi ve ürün çeşitliliğini arttırmak amacıyla 58 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda her mahalleye 100 kilo tohumluk desteği verilecek.
Mahalle muhtarları, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne üretime ve üreticiye yönelik destekleri için teşekkür etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi her alanda tarımı ve hayvancılığı desteklemeyi sürdürecek.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, İrlanda'nın Ankara Büyükelçisi Clare Brosnan ziyaret etti. Detaylar haberimizde..
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, nüfus artışı nedeniyle içme suyu ihtiyacı artan Kepez'e ilave içme suyu hattı çalışması başlattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri heyelan meydana gelen grup yollarının güvenliğini arttırmak için duvar çalışması yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve AESOB işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez sıhhi tesisatçı esnaflarına yönelik Atık Su Şube Yolu Kontrol Belgesi ve ASAT kayıt numarası verildi. Böylece meslek kodu olmadan kaçak ve korsan şekilde çalışanların önüne geçilecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, "İklim Değişikliği ile Mücadele için Kentsel Su Temin Sistemlerinde Verimliliğin ve Güvenilirliğin Geliştirilmesi" projesi kapsamında 32 ilçe belediyesinin katılımıyla düzenlenen çalıştayda deneyimlerini paylaştı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden EKDAĞ A.Ş.'nin bünyesinde hizmet veren tesislerdeki rutin denetimleri çerçevesinde Barbaros Çay Bahçesi ve Düden Balık Çarşısı denetlendi.
Yorumlar (0)