Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilk Meclis Toplantısı Yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesinde, yeni dönemin ilk Meclis toplantısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Başkanlığında yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilk Meclis Toplantısı Yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesinde, yeni dönemin ilk Meclis toplantısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Başkanlığında yapıldı. Başta Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek olmak üzere, Korkuteli’den Antalya Büyükşehir Belediye Meclisine girmeyi isimler ilk toplantıya eksiksiz olarak katılım gösterdiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk Büyükşehir Meclisine, ilçemizden Korkuteli DETAY ve Korkuteli TV gibi basın kuruluşları da katılım göstererek, toplantıyı yerinde takip ettiler.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis sıralamasında MHP ile SP’nin yan yana yer aldıkları gözlendi. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yer aldığı Meclis sırasının hemen yan tarafında, Korkuteli’den Meclis üyesi seçilerek Büyükşehir Belediye meclisindeki tek Saadet Parti temsilcisi olarak yer alan Mehmet Manavoğlu’nun yer alması, kısa süreli gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye meclisinin ilk toplantısında ihtisas komisyonları ve diğer üyelikler gizli oylama ile belirlendi. Yapılan oylamalar sonrasında; Korkuteli’ni temsilen Büyükşehir Belediye Meclisinde yer alan üyelerden Ak Partiden İlhami Yıldıran (Ulaşım Komisyonu), CHP’den Osman Manis ise (Çevre ve Sağlık Komisyonu) üyeliklerine seçilen isimler oldular.

Korkuteli haber Detay Korkuteli

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Antalya Büyükşehir Belediye  Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisin süt yemi desteğine devam ediyor
Yerel Yönetim

Antalya Büyükşehir Belediye Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisin süt yemi desteğine devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ‘Süt Yemi Projesi’ kapsamında Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisine yüzde 15 hibeli süt yemi desteğinde bulundu.

Başkan Böcek: "Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getireceğiz"
Yerel Yönetim

Başkan Böcek: "Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getireceğiz"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç ve talepleri belirlemek üzere de ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..

Kahtalı Mıçe’nin cenazesi Antalya’dan Memleketi Adıyaman Kahta'ya  dualarla uğurlandı Kahtalı  Mıçı Neden Öldü
Yaşam

Kahtalı Mıçe’nin cenazesi Antalya’dan Memleketi Adıyaman Kahta'ya dualarla uğurlandı Kahtalı Mıçı Neden Öldü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kahtalı Mıçe’nin ismini Antalya’da yaşatacaklarını belirterek, "O gerçekten bir vatan sevdalısı, yurt sevdalısı, çok kıymetli bir büyüğümüz, sanatçımız. Onun ismini Antalya’da uygun bir yerde yaşatacağız.

 Antalya Büyükşehir’de en düşük işçi maaşı 37 bin 430 TL oldu
Bölgesel

Antalya Büyükşehir’de en düşük işçi maaşı 37 bin 430 TL oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye-İş ve Güvenlik İş Sendikası ile 8 bin 841 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzaladı.

İki gencin hayalleri mesajla gerçek oldu Başkan Muhittin Böcek onları kırmadı
Etkinlik

İki gencin hayalleri mesajla gerçek oldu Başkan Muhittin Böcek onları kırmadı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek'in sağladığı özel organizasyonla, iki engelli gencin otobüsle şehir turu yapma hayali gerçek oldu. Ayrıntılar haberimizde.

Muhittin Başkan kapatılanı hizmete açtı Halktan halka ekmek 7,5 TL
Yerel Yönetim

Muhittin Başkan kapatılanı hizmete açtı Halktan halka ekmek 7,5 TL

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası’nı yeniden açarak uygun fiyatlı ve sağlıklı ekmeği vatandaşlara ulaştıracak. Detaylar haberimizde...