Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda yürütülen, kamu kurum, kuruluş, meslek odası ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan Çevre Kurulu üçüncü toplantısında ‘Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu’nu değerlendirdi.
Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Çevre Kurulu toplantısına, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyon Başkanı Şafak Otuzaltı, Büyükşehir Belediyesi Baş Danışmanı Cem Oğuz, Çevre Kurulu Başkanı Çevre Yüksek Mühendisi Lokman Atasoy, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı İnanç Argun, Sivil Toplum Örgütü ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
SARISU MASAYA YATIRILDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Sarısu bölgesinde planlanan yeni iskele bağlantılı DOLFEN tesisine ilişkin hazırlanan Sarısu Şamandıra Tesisi Dönüşüm Fizibilite Raporu, 2. Çevre Kurulu Toplantısında değerlendirilmiş ve Sarısu bölgesinde saha incelemesinde bulunulmuştu. Konuyla ilgili yapılan genişletilmiş 3. Çevre Kurulu Toplantısı’nda da projenin Sarısu Plajı’na olası etkileri ve çevresel açıdan riskleri ele alındı. Uzmanların görüşleri ve çözüm olabilecek alternatif sistemler konusunda Çevre Kurulu tarafından rapor hazırlanması ve ilgili kurumlarla paylaşılması kararlaştırıldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç ve talepleri belirlemek üzere de ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..
Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’na gerçekleştireceği Geleneksel Ramazan etkinliklerinde Zara, Uğur Önür, Ekin Uzunlar gibi ünlü isimler sahne alacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal yollarının trafiğe açık kalması için yoğun bir şekilde çalışıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz’in en kapsamlı kariyer fuarı olan Güney Kariyer Fuarı'nda yerini aldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, İrlanda'nın Ankara Büyükelçisi Clare Brosnan ziyaret etti. Detaylar haberimizde..
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, nüfus artışı nedeniyle içme suyu ihtiyacı artan Kepez'e ilave içme suyu hattı çalışması başlattı.
Yorumlar (0)