ANTALYA'DA AÇIKLANAN İLK BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU!
Kepez'de 54.000'nin üzerinde destek imzası toplayarak rüştünü ispat eden İbrahim Ömer Reyhan Yeniden Refah Partisi'nden Kepez Belediye Başkan adayı oldu.
83 proje ile vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya geliyoruz diyen İbrahim Ömer Reyhan vatandaşlarımızın Refah'ı için çalışacaklarını Türkiye'de tek Dünya'ya örnek Milli Görüş Belediyeciliğini herkese hissettireceklerinin mesajını iletti.
Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Erenköy Mahallesi’nde düzenlediği iftarda 2 bin kişiyle buluştu.
Kepez’in geleceği için her zaman hemşehrilerinin yanında olacağına vurgu yapan Kocagöz, “Riskli binaların yerine, deprem standartlarına uygun, enerji verimli, yeşil alanları ve sosyal tesisleri olan modern konutlar inşa edilmesi için öncelikle bir Kentsel Dönüşüm Merkezi kuracağız
Bucaklı Genç İş Adamları Dayanışma Derneği, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ve Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel ile sahur yemeğinde bir araya geldi.
31 mart 2024 yerel seçimlerde Antalya Kepez Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Özsoy görev geri döndü.
Merakla Beklenen Belediye Meclis üyelerinin listesinde sürprizler yaşanmaya devam ediyor , CHP listelerinde Ak partililer ,Ak parti Listelerinde CHP liler yer alıyor ,neticede bu bir hizmet yarışı diyor vatandaşlar. Rıza Sümer Başkanlığında Antalya Kepez Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri listesin dede sürprizler görülüyor
Mesut Kocagöz Başkanlığında CHP Antalya Kepez belediye meclis üyeleri tam listesi
Yorumlar (0)