Antalya / Manavgat

Antalya'da ailevi problem yaşayan şahıs oturduğu evi yaktı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iddiaya göre ailevi problem yaşayan şahıs, kiracı olarak oturduğu evi ateşe verdi.

Antalya'da ailevi problem yaşayan şahıs oturduğu evi yaktı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iddiaya göre ailevi problem yaşayan şahıs, kiracı olarak oturduğu evi yaktı.

Olayda aynı apartmanın 2’nci katındaki Alman uyruklu kadın itfaiye ekipleri tarafından balkondan kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Evi yakan adamın dışarı çıkıp alevleri seyrettiği ileri sürüldü. İfadesinin ardından savcı talimatıyla serbest kalan şahsın, psikolojik sorunları nedeniyle aldığı ilacın etkisiyle hiçbir şey hatırlamadığını söylediği bildirildi.

Yangın, Sarılar Mahallesi 1071 sokakta bulunan apartmanın 1. katında çıktı. İhbar üzerine Sarılar Jandarma Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve 112 ekipleri harekete geçti. İtfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunarak söndürürken, yapılan soğutma çalışmasının ardından dairenin tamamen kullanılamaz hale geldiği, eşyaların büyük bölümünün yandığı, tavanlarının çöktüğü gözlendi.

Yangın sırasında diğer dairelerde bulunan aileler evlerinden kaçarak kurtulurken, 2’nci kat balkonunda mahsur kalan ve Alman uyruklu olduğu bildirilen bir kadın itfaiye ekipleri tarafından itfaiye merdiveninden indirildi. Alman kadına, 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. Dairede yangının başlamasından kısa bir süre önce Tolga Y.’nin mutfak balkonunda mutfak malzemelerini kırdığı, yangının başlamasıyla birlikte de dışarıya çıkarak diğer vatandaşlarla birlikte yangını izlediği, itfaiyenin gelip müdahale etmesinin ardından otomobille olay yerinden ayrıldığı bildirildi.

Komşulardan ailevi sorunlar yüzünden evini yaktığı iddiası

Aynı apartmanda oturan, eşi ve çocukları son anda evi terk ederek dışarı çıkan bir vatandaş, evini yakan şahsın uzun süredir ailevi sorunlar yaşadığını, eşinin evi terk edip gitmesinin ardından bu olayın yaşandığını belirterek, “Ailevi sorunları yüzünden sadece kendi evini değil tüm apartmanı yakıyordu. İtfaiye biraz geç gelse belki de diğer daireler de yanacaktı. Benim eşim ve çocuklarım son anda dışarı çıkabildi. Şahıstan sonuna kadar şikayetçiyim” dedi.

Serbest kaldı

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakoluna bağlı ekipler tarafından yapılan inceleme ve olay yerindeki komşulardan alınan bilgi doğrultusunda evini yaktıktan sonra kaçan Tolga Y., telefonla karakola çağrıldı. Karakola gelen Tolga Y.’nin, psikolojik sorunlar yaşadığı, buna bağlı kullandığı ilaçlar yüzünden olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söylediği, sadece sigarayı kül tablasına bıraktıktan sonra dışarı çıktığını söylediği bildirildi.

Tolga Y., Sarılar Jandarma Karakolundaki ifadesinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Antalya'da ailevi problem yaşayan şahıs oturduğu evi yaktı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Manavgat'ta  Sanayi sitesinde hurdalık yangını esnafı isyan ettirdi
3. Sayfa

Manavgat'ta Sanayi sitesinde hurdalık yangını esnafı isyan ettirdi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde boş arsaya atılan sünger ve mobilya malzemelerinin tutuşması sonucu çıkan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Devamı haberimizde...

Antalya Manavgat’ta orman yangını kontrol altına alındı
3. Sayfa

Antalya Manavgat’ta orman yangını kontrol altına alındı

Manavgat’ta orman yangını kontrol altına alındı

Antalya 'da konteynerde yangın vinç operatörü hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya 'da konteynerde yangın vinç operatörü hayatını kaybetti

Yanan konteynerdeki vinç operatörü feci şekilde can verdi

Manavgat’ta orman yangını
3. Sayfa

Manavgat’ta orman yangını

Manavgat’ta orman yangınına havadan karadan müdahale

 Manavgat'ta Yol kenarında başlayan yangın arı kovanlarına ulaşmadan söndürüldü
3. Sayfa

Manavgat'ta Yol kenarında başlayan yangın arı kovanlarına ulaşmadan söndürüldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yol kenarından başlayan ve rüzgarın etkisiyle araziye sıçrayan yangın, ormanlık alana ulaştığı sırada söndürüldü. fdevamı haberimizde..

Manavgat’ta 30 dakika arayla iki ayrı noktada çıkan orman yangınları zamanında müdahaleyle  söndürüldü
3. Sayfa

Manavgat’ta 30 dakika arayla iki ayrı noktada çıkan orman yangınları zamanında müdahaleyle söndürüldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yarım saat arayla iki ayrı ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Devamı haberimizde...