Antalya / Manavgat

Antalya'da alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Alacak verecek kavgasında sopa ve bıçaklar konuştu: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Antalya'da alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı bildirilen kavgada sopalar ve bıçaklar konuştu. Tarafların birbirlerine acımasızca saldırdığı olaylarda 1 kişi karnına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanırken, 2 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanan 6 kişiden 3’ü tutuklanırken, 3’ü adli kontrolle serbest kaldı.
Olay, Aşağı Hisar Mahallesi 4588 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K., kardeşi İ.K. ve arkadaşları N.K. sokak üzerinde aralarında alacak-verecek meselesi olduğu belirtilen Y.O., oğlu Y.O., kardeşleri L.O., T.O., B.O. ve babası A.O. ile kavgaya tutuştu. Bir grup ellerindeki sopalarla saldırırken, diğer grubun ellerinde ise bıçaklar olduğu görüldü. İki grubun birbirlerine acımasızca saldırdığı kavgada, İ.K. karnından ağır şekilde yaralanırken, kaçmaya çalışan H.K. sırtından, N.K. ise bacağından yaralandı.

Vatandaşlar, ellerindeki bezle karnına bastırmak suretiyle kan kaybını önlemeye çalıştı
Karnından ağır yaralanan İ.K.’nin yardımına olay yerinin yakınında bulunan kahvehanedeki vatandaşlar koştu. Vatandaşlar, ellerindeki bez ile İ.K.’nin karnına bastırmak suretiyle kan kaybını önlemeye çalıştı. Olay yerinden kaçan diğer yaralılar da yakın sokaklarda bulunarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

6 kişiden 3’ü tutuklanırken, 3’ü adli kontrolle serbest kaldı
Olay yerine sağlık ekiplerinin yanı sıra Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Olaya karıştıkları belirlenen Y.O., Y.O., L.O., T.O., B.O. ve A.O. isimli şahıslar, Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 6 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Y.O., T.O. ve L.O. tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Diğer taraftan yaralanan 3 kişinin tedavisinin sürdüğü, durumu ağır olan İ.K.’nin de hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Kavga anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ankara'da kadınların bıçaklı kavgası kanlı bitti
3. Sayfa

Ankara'da kadınların bıçaklı kavgası kanlı bitti

Son dakika Ankara haberine göre, Ankara’nın Mamak ilçesinde iki kadın arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kadın bacağından yaralandı.

Antalya'da trafik tartışması kanlı sona erdi Güvenlik görevlisi, 2 otobüs şoförünü bıçakla yaraladı
3. Sayfa

Antalya'da trafik tartışması kanlı sona erdi Güvenlik görevlisi, 2 otobüs şoförünü bıçakla yaraladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte tartıştığı halk otobüsü şoförlerine saldıran güvenlik görevlisi, 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

Antalya'da eğlence mekanındaki tartışmada kan aktı 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya'da eğlence mekanındaki tartışmada kan aktı 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Antalya'nın Finike ilçesi Arif Mahallesi’nde bulunan bir müzikli eğlence mekanında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Batman'da iki grup arasında kavga! 1 kişi ağır yaralandı
3. Sayfa

Batman'da iki grup arasında kavga! 1 kişi ağır yaralandı

Batman'da iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada 20 yaşındaki genç ağır yaralandı. Detaylar haberimizde..

Antalya'da kaza sonrası bıçaklı kavga ölümle bitmişti 4 kişi tutuklandı
Bölgesel

Antalya'da kaza sonrası bıçaklı kavga ölümle bitmişti 4 kişi tutuklandı

Antalya'da maddi hasarlı kaza sonrası çıkan ve 1 kişinin bıçaklanarak hayatını kaybettiği kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen 4 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Senirkent 'te 2 yıl önce silahla öldürülen Muhtarın oğluda bıçaklanarak öldürüldü
3. Sayfa

Senirkent 'te 2 yıl önce silahla öldürülen Muhtarın oğluda bıçaklanarak öldürüldü

Mehmet Ülperen (E-29) Isparta Senirkent’te, kavga ettiği kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay, önceki gün gece Senirkent’e bağlı Büyükkabaca beldesinde meydana geldi.