Antalya'da son 72 saatte 210 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
İl Jandarma Komutanlığınca suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik Jandarma Dedektifleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son 72 saatte farklı suçlardan aranan, 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 6 şüpheli, 5-10 yıl arası hapis cezası bulanan 1 şüpheli, 0-5 yıl hapis cezası bulunan 38 şüpheli başta olmak üzere toplam 210 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Antalya'da motosiklet hırsızlıklarını önlemek ve suç oranlarını azaltmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde bin 135 kişi sorgulanırken, 5 çalıntı motosiklete el konuldu.
Antalya'nın Serik ilçesinde Ramazan ayının manevi atmosferini bozan bir olay yaşandı
Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan metruk bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Antalya'da ağustos ayında Beşkonak Karabük Mahallesi'nde bulunan Köprü Çay Irmağı'na giren ve dalgalar arasında gözden kaybolan Ahmet Yıldız'ı arama çalışmaları yeniden başlatıldı.
Antalya’da trafik ekiplerinin denetimi sırasında durdurulan bir motosiklet sürücüsü ağabeyine ait kimlikle uygulamadan geçmek istedi.
Yorumlar (0)