ANTALYA (İHA) – Manavgat ilçesinde yapılan çalışmalarda, aranan 181 kişi yakandı.
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, 15.09.2023-15.10.2023 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarında, 13 yıl hapis cezası ile aranan Ö.Y, 13 yıl hapis cezası ile aranan H.A, 11 yıl hapis cezası ile aranan N.N, 11 yıl hapis cezası ile aranan E.A, 10 yıl hapis cezası ile aranan A.E isimli şahıslar ile birlikte 10 yıl altı hapis cezası ile aranan (78) kişi ve ifadesinin alınmasına yönelik (98) kişi olmak üzere toplam (181) aranan şahıs yakalandı.
Afyonkarahisar’a çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs jandarmanın takibi sonrası yakalandı.
Antalya’da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son 72 saatte 137 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin son 1 haftada gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 119 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 14 yıl ve 21 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edirne merkez ve Keşan ilçesinde polis ekiplerince hapis cezasıyla aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda toplam 14 şüpheli yakalandı.
Kırklareli'nde jandarma ekiplerince aranması olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 15 kişi yakalandı.
Yorumlar (0)