Manavgat'ta aşırı sıcaklardan dolayı artan klima kullanımı, elektrik hatlarında kopma ve yangınlara yol açtı, perşembe pazarında esnaf ve turistler zor anlar yaşadı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan aşırı sıcak hava, elektrik hatlarında patlamalara ve yangınlara neden oluyor. Vatandaşların serinlemek için klimaları yoğun şekilde kullanması, elektrik tüketimini artırarak altyapıyı zorladı. Bu durum, elektrik hatlarının kopmasına ve baks ile trafolarda küçük çapta patlamalara yol açtı.
Perşembe Pazarında yaşanan bir baks patlaması, esnaf ve turistlerin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Kabloların etrafa saçılmasıyla turistler hızla uzaklaşırken, esnaflar da tezgâhlarını toplamak zorunda kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.
Ilıca Mahallesinde ise bir parkta bulunan elektrik trafosunda patlama sonrası çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Antalya'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 210 şüpheli yakalandı, 36 kişi tutuklandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde duran okul servisine otomobil arkadan çarptı.
Antalya'nın Manavgat ilçesine hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı otomobil karşı şeride geçerken şans eseri yaralanan olmadı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin yaya geçidinden geçmekte olan kadına çarpması sonucu meydana gelen kazada yaya ve motosiklet sürücüsü yaralandı.
Afyonkarahisar'da 27 Şubat 2025 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)