Antalya

Antalya'da artan klima kullanımı, elektrik hatlarında yangına sebep oldu

Manavgat'ta aşırı sıcaklardan dolayı artan klima kullanımı, elektrik hatlarında kopma ve yangınlara yol açtı, perşembe pazarında esnaf ve turistler zor anlar yaşadı. Detaylar haberimizde...

Antalya'da artan klima kullanımı, elektrik hatlarında yangına sebep oldu

Manavgat'ta aşırı sıcaklardan dolayı artan klima kullanımı, elektrik hatlarında kopma ve yangınlara yol açtı, perşembe pazarında esnaf ve turistler zor anlar yaşadı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan aşırı sıcak hava, elektrik hatlarında patlamalara ve yangınlara neden oluyor. Vatandaşların serinlemek için klimaları yoğun şekilde kullanması, elektrik tüketimini artırarak altyapıyı zorladı. Bu durum, elektrik hatlarının kopmasına ve baks ile trafolarda küçük çapta patlamalara yol açtı.
Perşembe Pazarında yaşanan bir baks patlaması, esnaf ve turistlerin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Kabloların etrafa saçılmasıyla turistler hızla uzaklaşırken, esnaflar da tezgâhlarını toplamak zorunda kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.
Ilıca Mahallesinde ise bir parkta bulunan elektrik trafosunda patlama sonrası çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da uyuşturucu operasyonlarında 210 şüpheli yakalandı
Bölgesel

Antalya'da uyuşturucu operasyonlarında 210 şüpheli yakalandı

Antalya'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 210 şüpheli yakalandı, 36 kişi tutuklandı

Antalya'da kaza okul servisine otomobil arkadan çarptı
3. Sayfa

Antalya'da kaza okul servisine otomobil arkadan çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde duran okul servisine otomobil arkadan çarptı.

Antalya'da trafik kazası 3 kişi yaralandı
3. Sayfa

Antalya'da trafik kazası 3 kişi yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesine hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'da alkollü sürücü kaza sonrası kaçtı 'Araba sizin olsun, her şeye kabulüm'
3. Sayfa

Antalya'da alkollü sürücü kaza sonrası kaçtı 'Araba sizin olsun, her şeye kabulüm'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı otomobil karşı şeride geçerken şans eseri yaralanan olmadı.

Antalya'da kaza yaya ve motosiklet sürücü yaralandı
3. Sayfa

Antalya'da kaza yaya ve motosiklet sürücü yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin yaya geçidinden geçmekte olan kadına çarpması sonucu meydana gelen kazada yaya ve motosiklet sürücüsü yaralandı.

Afyonkarahisar'da 27 Şubat 2025 elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak
Kesintiler

Afyonkarahisar'da 27 Şubat 2025 elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak

Afyonkarahisar'da 27 Şubat 2025 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..