Antalya’nın Alanya ilçesinde araçtan tabanca ile havaya ateş ederek genel güvenliği kasten tehlikeye sokan 1 kişi tutuklandı.
Alanya ilçesi Çarşı Mahallesi Kale Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir iş yeri önünde, bir araçtan tabanca ile havaya ateş açıldı. İhbarın ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 9 milimetre çapında boş kovan buldu. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelilerinin H.K. ve C.K. olduğu tespit edildi.
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla adresleri tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şahıslara ait ev, araç ve işyerinde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca, 25 fişek ile 3 boş kovan ele geçirildi.
Savcılığa sevk edilen şüphelilerden C. K., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
Manavgat’ta kavşak sisteminde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralanırken, motosiklet sürücüsüne plaka takmadığı için 15 bin 713 TL para cezası uygulandı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin inşaat işinde çalışan iskele ustası Metin S. dengesini kaybettikten sonra 5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Birimini ziyaret etti.
Antalya’nın uluslararası turizm alanındaki konumunu daha da güçlendirmek amacıyla düzenlenen 2025 D-8 Turizm Şehri Strateji Toplantısı, Antalya Valisi Hulusi Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, ‘Festival City’ projesi kapsamında Kuveyt’te düzenlenen ve 8 ülkenin katıldığı uluslararası etkinliklerde Türkiye’yi temsil etti. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı İlke Türkdoğan’ın koordine ettiği topluluk, sahne performansıyla izleyicilerden tam not aldı.
Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun (KKT) Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelediği kara komedi oyunu "Medyum", Antalyalı tiyatro severlerden büyük ilgi görüyor.
Yorumlar (0)