Antalya

Antalya'da CW Enerji geleceği yeşil enerji ile şekillendirmeye devam ediyor

CW Enerji panelleri ile Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firmanın iki ayrı arazideki bina çatısına toplamda 4,164,48 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumu tamamlandı.

Antalya'da  CW Enerji geleceği yeşil enerji ile şekillendirmeye devam ediyor

CW Enerji panelleri ile Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firmanın iki ayrı arazideki bina çatısına toplamda 4,164,48 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumu tamamlandı. Güneş enerji santralleri ile yılda yaklaşık 257 adet ağacın atmosferden uzaklaştırdığı miktara eşit olan 3340 kg karbondioksit salınımı önlenecek.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, yenilenebilir enerji çözümleriyle Türkiye’nin dört bir yanında firmaların enerji ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini söyledi. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firma ile de iş birliği yaptıklarını belirten Yılmaz, “Firmanın iki ayrı arazide yer alan bina çatısını CW Enerji güneş panellerimiz ile donattık. İlk etapta 3323 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumu yapılırken, ikinci etapta firmanın çatısına 841,48 kWp gücündeki güneş enerji santrali projemizi tamamladık. Farklı arazilerde toplamda 4,164,48 kWp’lik güneş enerji santralleri ile yılda yaklaşık 257 adet ağacın atmosferden uzaklaştırdığı miktara eşit olan 3340 kg karbondioksit salınımı önlenecek. Güneş enerji santralleri ile hem enerji maliyetleri düşecek hem de çevreye bir katkı sağlanmış olacak” dedi.
Güneş panelleri ile firmaların enerjisinin önemli bir kısmının güneşten karşılanmasına katkı sağladıklarını ifade eden Yılmaz, bu sayede sürdürülebilir ve çevre dostu bir geleceğe de adım atıldığını kaydetti.

Yatırımcıların enerji verimliliğini maksimize etmeyi hedefliyoruz
Güneş enerjisinin temiz ve yenilenebilir bir kaynak olarak firmaların enerji ihtiyacını karşılamada büyük bir rol oynadığını dile getiren Yılmaz, “Dünya çevre sorunları için yenilenebilir enerjiye doğru geçiş yaparken CW Enerji olarak, sektördeki ileri teknolojileri kullanarak yatırımcıların enerji verimliliğini maksimize etmeyi hedefliyoruz. Güneş enerji sistemlerini kullanmak, daha sağlıklı ve temiz bir çevreye katkıda bulunmanın en önemli yollarından biri. Bu düşünceyle, Türkiye’nin yenilenebilir enerji hedeflerine ulaşmasını desteklemeyi hedefliyor ve çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya’da şiddetli dolu yağışı! Balkonları ve bahçeleri su bastı
Bölgesel

Antalya’da şiddetli dolu yağışı! Balkonları ve bahçeleri su bastı

Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!

MAKÜ İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay hayatını kaybetti
Bölgesel

MAKÜ İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay hayatını kaybetti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.

Depoyu ısıtmak isterken aracını yaktı
3. Sayfa

Depoyu ısıtmak isterken aracını yaktı

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.

Malatya’da suç örgütüne büyük darbe
Bölgesel

Malatya’da suç örgütüne büyük darbe

Malatya’da 6 ay süren takip sonucunda büyük birçok suça karışan örgüte darbe vuruldu.

Eskişehir’deki denetimlerinde 29 bin 298 araç ve sürücüsü kontrol edildi
Bölgesel

Eskişehir’deki denetimlerinde 29 bin 298 araç ve sürücüsü kontrol edildi

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan 29 bin 298 araç ve sürücüsü kontrol edildiği denetimlerde 9 bin163 araca işlem yapıldı.

Isparta'da dev polis denetimi 27 bin kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı
Bölgesel

Isparta'da dev polis denetimi 27 bin kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı

Isparta’da dört gün süren polis denetimlerinde 27 bin 763 kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı.