Antalya'da emekli öğretmen yalnız yaşadığı dairesinde ölü olarak bulundu. Şahsın hayatını kaybettiği daireden yayılan ve bütün apartmanı saran ağır kokudan rahatsız olan komşularının ihbarı ile ortaya çıktı.
Olay, Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi 33 Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Sitenin B3 bloğundan son günlerde ağır bir koku yayılmayası üzerine apartman sakinleri durumu site yönetimine bildirildi. Site yöneticisi ve görevlinin kokunun kaynağını tespit ederek daire sahibine ulaşamaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Site yöneticisi ve çalışanın yaklaşık 5 gündür isminin Niyazi Yerli (70) olduğu öğrenilen daire sahibini görmediklerini belirtmeleri üzerine adrese çilingir çağrıldı.
Elektrik kaçağı şüphesiyle dairenin elektriği kesildi
Kapının çilingir marifeti ile açılmasının ardından daireye giren polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri şahsın salonda yüzü koyun yatar vaziyette ve çürümeye yüz tutmuş cesedi ile karşılaştı. Yerlinin cansız bedeninin bir kablo üzerinde olmasından dolayı ilk olarak elektrik kaçağı olabileceği düşünülerek görevliler tarafından dairenin elektriği kesildi. Kolunda tansiyon aletinin takılı olduğu öğrenilen Niyazi Yerli'nin cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Antalya'da, henüz 13 yaşındayken tiyatro eğitmeni tarafından cinsel istismara uğradığını iddia eden Y.E., 13 yıl sonra yaşadıklarını yargıya taşıdı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Meclis Üyesi Cansın Efir ile kamp için ilçede bulunan Rus Kadın Tenis Milli Takımı'nı ziyaret etti.
Alanya'da 2001 yılında başlayan ve 2008 yılında ara verilen Uluslararası Karikatür Yarışması, Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) iş birliğiyle 17 yıl aradan sonra dokuzuncu kez düzenlendi.
Denetimli Serbestlikten yararlanan hükümlüler ve eski hükümlülerin yaşama adaptasyonu, meslek sahibi olmaları ve iş imkanı sağlanması amacıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ile özel sektör turizm temsilcileri arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, özel hastane konforunda sunduğu fizik tedavi hizmetleriyle Antalyalılardan ilgi görüyor.
Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen "Doğal Olan Normal Doğum Eylem Planı" kapsamında, Antalya’da ebeler için kapsamlı eğitim programı başlatıldı.
Yorumlar (0)