Antalya'da kız kaçırma meselesinden kaynaklı aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan 3 şüpheli ise yakalandı.
Olay, saat 16.30 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5724 Sokak üzerinde yaşandı. Daha önce kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan Sefil Ünder (46) ile Serkan D., Dursun A. ve Beran Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Serkan D. ve Beran Ç., yanlarında taşıdıkları av tüfeğiyle Sefil Ünder'e ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, Sefil Ünder'in yanı sıra gelini Sultan Ü. (24)'e de isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Serkan D.(19), Dursun A. (18) ve Beran Ç. olay yerinden kaçtı.
Başına ve boynuna isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Sefil Ünder ile hayati tehlikesi bulunmayan Sultan Ü., yakınları tarafından ambulans beklenmeden otomobille Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Doktorların tüm müdahalesine rağmen Sefil Ünder kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başından ve sırtından yaralanan Sultan Ü.'in hastanedeki tedavisi ise sürüyor.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından bölgede kapsamlı bir arama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda av tüfeği, aynı mahallenin 5725 Sokak'ında bir evin bahçesinde bulundu ve muhafaza altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede delil toplarken diğer ekipler de hastanede incelemelerini sürdürdü.
Olayın ardından kaçan şüpheliler Serkan D., Dursun A. ve Beran Ç., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Silivri’de geri manevra yapan tır, yol kenarında duran 66 yaşındaki adama çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde..
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 4'üncü kattaki evinin camını silerken düşen kadın ağır yaralandı. Detaylar haberimizde..
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 17 gün önce komşular arasında çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 11 şahsın da tutuklandığı silahlı kavgaya ilişkin 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..
Burdur Bucak’ta Onur A., aracının önünü kesip halasının oğlunu tüfekle vurdu. Olayda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı. İddianame kabul edildi.
Nevşehir’de ocak ayında yaşanan trafik kazasında 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan sürücü bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Detaylar haberimizde..
Kayseri'de halk otobüsünün ani fren yapması sonucu dengesini kaybederek açık kapıdan aşağı düşen yaşlı şahsın hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak yargılanan otobüs şoförüne 2 suçtan ceza istendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)