Antalya

Antalya 'da Görkemli Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.

ATSO CUMHURİYETİN 100. YIL ÖDÜL TÖRENİ ÖDÜL ALANLAR ATSO, 1968 yılından beri düzenlediği ödül törenini bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel ‘Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri’ ismiyle gerçekleştirdi.

Antalya 'da Görkemli  Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.

GÖRKEMLİ GECEDE DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

ATSO, 1968 yılından beri düzenlediği ödül törenini bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel ‘Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri’ ismiyle gerçekleştirdi. 11 dalda 81 ödülün sahiplerini bulduğu törende, Türk okçuluk tarihinin ilk olimpiyat ve dünya şampiyonu Mete Gazoz ‘Cumhuriyet Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Gazoz’a ödülü, Antalya Valisi Hulusi Şahin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ATSO Başkanı Ali Bahar tarafından takdim edildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Cumhuriyetin 100. Yıl Ödül Töreni, Antalya protokolü, ATSO üyeleri ve Antalyalıların yoğun katılımıyla sona erdi. 6 Ana Kategori ve Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülünün takdim edildiği gecenin ev sahipliğini Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar yaptı. İki bin kişinin tören salonunu doldurduğu geceye, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, CHP Antalya Geçen Dönem Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Geçen Dönem Başkanı Menderes Türel, ATSO üyeleri, meslek odaları, STK başkanları ile iş insanları ve Antalyalılar katıldı. Kent Ödülleri, Döviz Kazandırıcı Hizmetler, En Eski Faal Üyeler, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi, Türkiye’nin İlk ve İkinci 500 Sanayi Kuruluşu ve Ticari Bilanço Karı kategorilerinde ödüllerin sahipleriyle buluştuğu tören, Antakya Medeniyetler Korosu’nun konseriyle son buldu. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını gurur ve coşkuyla kutlamak için bir araya geldik. Bu anlamlı dönüm noktasında bir araya gelmek, ülkemizin kuruluşundan bu yana geçen yüzyılı anmak, bizler için büyük bir onur ve büyük bir sorumluluktur” dedi.


VAZİFEMİZ ÇOK ÇALIŞMAK

Mustafa Kemal Atatürk’ün ekonomik atılımına dikkat çeken ATSO Başkanı Ali Bahar, “Geride bırakılan yüz yıllık süreçte, beş yüz milyon doları ancak aşan bir başlangıç noktasından; trilyon dolara yaklaşan bir ekonomik büyüklüğe ulaşarak, dünyanın en büyük ilk yirmi ekonomisi ligine taşınan bir gelişim sürecine hep birlikte şahit oluyoruz. Toplamda dört yüz adedin altında kalan imalat-sanayi kuruluş sayısını, ilk on yılın sonunda on katına çıkaran; oluşturduğu yatırım ortamı ile sağlam kalkınma temellerimizi atan, “Atatürk ekonomik öngörü ve dehası” gerçeğine, bir kere daha şahitlik ediyoruz” diye konuştu. Başkan Bahar, “Ülkede; hür teşebbüs gücü ve cesur girişimcilik iklimini geliştirmek için, kurucu aklımızın bizzat ortaya koyduğu, öncü ve örnek projeler üzerinden sergilediği katkılarını da, minnetle anıyoruz. Keskin liderlik zekası ile göz ardı edilemeyecek finans-kapital kulvarına yönelik olarak kurulan, tam on iki adet milli bankayı ve onların katkılarını da hatırlatmak istiyoruz. O halde, bugün ve gelecekteki vazifemiz; bu vizyon ve emanete yaraşır şekilde çok çalışmak olmalıdır. Zira Cumhuriyet demek; fazilet demektir” dedi.


İŞ DÜNYASININ ÖNCÜSÜ OLMAYI TAAHHÜT ETTİK

Cumhuriyetin 100. yılı ile aynı zamanda ATSO yönetiminin birinci yılını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden ATSO Başkanı Ali Bahar sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu süre zarfında, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedeflerimize ulaşmak için, büyük bir azimle çalıştık. Bu azim ve kararlılıkla, yerel iş dünyamızı güçlendirmek ve kalkınmamızı sürdürmek için önemli ve büyük adımlar attık. Antalya, artık yalnızca bir şehirden ibaret değildir, aynı zamanda Türkiye’nin turizm başkenti ve kültürel zenginliklerinin kaynağıdır. Ülkemizin cari açık ile mücadelesinin de, tedavisidir, itici gücüdür. Böyle bir şehrin, ticaret ve sanayi odası olmak; sadece bekleneni değil, aynı zamanda iş dünyasının öncüsü olmayı da taahhüt etmektir ve hatta ötesine geçmeyi hedeflemektir. Biz de, ATSO yönetimi olarak, Antalya’ya ve Antalyalılara hizmet etmek için bu yola çıktık. İlkleri yapmak için çalışıyoruz. Sadece üyelerimizin değil, tüm Antalya halkının refahını yükseltmek ve şehri daha ileri taşımak için varız. Karşılaştığımız sorunları, inançla ve yapıcı bir tutumla gündeme getiriyor, ilgili makamlara iletiyor ve takipçisi oluyoruz.


ANTALYA’YA EKONOMİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Milli kalkınma için, Antalya bölgesinin ekonomik kalkınmasını desteklemek ve yerel girişimciliği teşvik etmek için projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Bölgesel kalkınma için, Korkuteli ilçemize organize sanayi bölgesi, Elmalı ilçemize, sağlık ve eğitim merkezi yapıyoruz. Sanayi sitelerimizde eksik alt yapıları için, belediyelerimiz ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İş dünyasını temsil etmek için, Antalya’nın en büyük lobi kuruluşu olma unvanıyla, yerel iş dünyamızın sesini Ankara’da ve tüm Türkiye’de, gür bir şekilde temsil ederek, iş dünyası ve devlet arasında köprü oluşturuyoruz. Bakanlıklarımızı ziyaret ederek, sektörlerden gelen talepleri kendilerine iletiyoruz. Lobicilik faaliyetleri için, yasal düzenlemelerde iş dünyamızın sesi oluyoruz. Kobi tanımından, günü birlik ev kiralama hakkında yapılan, kanun tasarısına kadar, görüş bildiriyoruz” dedi. Sağlık turizminden, KGF uygulamalarına, tahkim merkezini hayata geçirip, üyelerde farkındalık oluşturmaya kadar, her talebin, her temsilin ve her kararın, takipçisi olduklarını belirten Başkan Bahar, “Toplumsal katkı için, yeni yapılaşan bölgelerimizden, trafik sorununa, Kaleiçi bölgemizden, Kırcamii imar planı sorununa kadar, üyelerimizi doğrudan veya dolaylı yoldan etkileyen, şehir konularında da gündem oluşturarak, yerel yönetimlerle iş birliği halinde çalışıyor ve gelecekte bu ilişkileri daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Çevreye katkı için, hizmet binamızın ve Antalya Kültür Sanat merkezimizin, çatısına güneş enerjisi sistemi kurduk. Bu yatırımla; 250 Ton karbondioksit salınımını ve yılda 731 adet ağacın kesilmesini de engellemiş oluyoruz. Fraport Tav ile protokol imzalayarak, terk edilmiş bir mermer ocağını rehabilite ettirip, şehrimize kazandırmayı da projelendiriyoruz. Dünya şehri Antalya’mıza yakışacak bir şekilde, karbon ayak izini sıfırlamış bir oda, bir ekonomi ve şehir için çalışıyoruz” diye konuştu.

REFAH VE İSTİKRAR HEPİMİZİN SORUMLULUĞU

ATSO Başkanı Ali Bahar; “Askeri zaferleri; ekonomik zaferlerle taçlandırma gereğini ifade eden ve ‘iktisadiyat demek, her şey demektir!’ sözünü bizlere armağan eden bir büyük lider, cumhuriyetimizin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, elbirliğiyle çalıştık ve bu çalışma azmi, Türkiye’yi daha aydınlık bir geleceğe taşıdı. Tarih boyunca, cennet vatanımızın çeşitli köşelerinde yaşanan, doğal felaketler de, millet olarak hep bir arada durduk. Bugün bu salonda bulunan her biriniz, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için, çok önemli bir role sahipsiniz. Ülkemizin refahı ve istikrarı, yalnızca kurumların değil, hepimizin sorumluluğudur. Biz atalarımızdan, büyüklerimizden böyle gördük” dedi. Ödül alanları kutlayan Başkan Bahar; “İlk yüzyılımızı geride bırakırken, küllerimizden yeniden doğuşumuzun lideri, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’i bizlere armağan eden bütün şehitlerimizi rahmetle, tüm kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Şu anda, tüm şehir ve tüm ilçelerimizle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak buradayız. ATSO sizler sayesinde büyük, köklü, kurumsal kültürü olan bir kurum olmaya devam edecektir. Bu inançla, ödül alan üyelerimizi bütün kalbimle kutluyor, şehrimize katma değer sağladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun! Devletimiz ve cumhuriyetimiz, ilelebet payidar kalsın!” diye konuştu.

ANTALYA EKONOMİDEKİ DÖNÜŞÜMÜN DE SİMGESİ

Antalya’nın, ekonomide imza attığı müthiş başarı hikâyesiyle, Türkiye ekonomisindeki dönüşümün de simgesi olduğunu bildiren Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Sadece Türkiye’nin değil, tüm Akdeniz’i içine alan bu büyük coğrafyanın parlayan yıldızı ve marka şehri haline geldi. Bunu da birazdan fazlasıyla hak ettikleri ödüllerini alacak, girişimcilerimiz eliyle yaptı. Antalya’nın önemini bildiğim için, Oda ve Borsa Başkanlarımla birlikte öneriler hazırlıyor ve bunları hükümete iletiyoruz. Antalya Odamız ve Borsamızla da ayrıca iftihar ediyorum. Zira her ikisi de akredite Avrupa kalitesinde hizmet sunuyorlar. ATSO, üyelerimize destek için de önemli projeler hayata geçiriyor. ATSO projelerinin her biri, Antalya iş dünyamız için çok değerli. İşte şehirleri marka yapan, zenginleştiren, dünyada öne çıkaran, bu tip vizyonlardır. İnşallah burada gördüğüm birlik ve beraberlik sayesinde, Antalya, hedeflerine ulaşacaktır. TOBB’un bugün ulaşmış olduğu noktada, Antalya Odalarımız-Borsalarımızın ve Başkanlarımızın büyük payı var.”

ANTALYA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise: “Antalya hiç şüphesiz Dünya’nın en güzel yeridir. Bu güzelliği hep birlikte daha yukarılara çıkarabiliriz. Antalya için hep birlikte çalışırsak, hep beraber emek harcarsak bu güzide şehri, atamızın ‘Dünya’nın en güzel yeri’ dediği bu kenti çok daha yukarılara taşıyabiliriz” dedi.

GÜÇLÜ OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Antalya Valisi Hulusi Şahin, “Bu tarih sadece cumhuriyetin 100. yılı değil aynı zamanda İzmir İktisat Kongresi’nin de 100. yaşı. Orada bir grup insan toplanıyor ve ekonomik kararlar alıyor. Bu kararlar da bizim ekonomik olarak güçlü olmamız gerektiği. Çünkü ekonomik olarak güçlü olursak bu savaşı kazanmamızın bir anlamı olacak, o zaman bu coğrafyada kalıcı olacağız. Bizim de İzmir İktisat Kongresi ruhuyla ekonomik olarak güçlü olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bu konuda tevazu göstermeyin. Her zaman en iyisi olun. Tevazuu özel hayatınızda gösterirsiniz” diye konuştu.

ATSO Basın Yayın İletişim Müdürlüğü

ATSO CUMHURİYETİN 100. YIL ÖDÜL TÖRENİ ÖDÜL ALANLAR

Kent Ödülleri Kategorisi

Özel Kırmızı Çizgi Fen Ve Anadolu Lisesi- Çevre Ödülü

Cansu Olguner – İnovasyon Ödülü

Özel Kırmızı Çizgi Fen Ve Anadolu Lisesi- Bilim Ve Sağlık Ödülü

Manavgat Belediyesi- Mimarlık Ve Kent Ödülü

Ufuk Peker- Dijital Dönüşüm Ödülü

“Antalya Sanayici Ve İş İnsanları Derneği (Ansiad)-Spor Ödülü

Kepez Belediyesi- Kültür-Sanat Ödülü

Ertuğrul Gün- Basın Ödülü

Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi- Eğitim Ödülü

Kepez Devlet Hastanesi- Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü

Antalya Lisesi Vakfı- Kente Değer Katan Organizasyonlar Ödülü

Antalya İş İnsanları Derneği (Antiad)- Kente Değer Katan Organizasyonlar Ödülü

Fraport Tav Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş.- Kente Değer Katan Organizasyonlar Ödülü

Kadir Dursun- Kente Değer Katan Organizasyonlar Ödülü

Muratpaşa Belediyesi- Kente Değer Katan Organizasyonlar Ödülü

Özaltın Otel İşletmeleri A.Ş. Gloria Serenity Resort Şubesi- Kente Değer Katan Organizasyonlar Ödülü

Cumhuriyetin 100. Yıl Özel Ödülü

Mete GAZOZ

Olimpiyat Ve Dünya Okçuluk Şampiyonu

Cumhuriyetin 100.Yılı Özel Ödülü

Döviz Kazandırıcı Hizmetler

Seyahat Acenteleri

Antalya Pegas Otelcilik Tur. İnş. Taş. ve Tic. Ltd. Şti

MP Turkey Turizm Anonim Şirketi Antalya Şubesi

Kilit Global Turizm Seyahat San. ve Tic. A.Ş.

Novanta Turizm Yenilenebilir Enerji Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Akay İnşaat Turizm Otelcilik ve Yatırım Anonim Şirketi

Antalya Konaklama

Fıne Otel Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi

Galeri Kristal Turizm İnş. Pazl. ve Tic. Aş.

Özaltın Otel İşletmeleri A.Ş. Gloria Serenity Resort Şubesi

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik Anonim Şirketi Royal Seginus Hotel Şubesi

Cömertoğlu Otelcilik ve Ticaret A.Ş. – Delphin İmperial Antalya Şubesi

Antalya Hizmet İhracatı

Güneş Ekspres Havacılık A.Ş

Parkinvestment Turizm Anonim Şirketi (The Land Of Legends)

Antalya Yaşam Hastaneleri Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş

TDT Havacılık Bakım ve Ticaret A.Ş.

Alternatif Turizm

Aquaworld Su Parkı Sanayi ve Ticaret A.Ş (The Land Of Legends)

İhracat Genel

Adopen Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş.

CGR Mineral Dış Ticaret A.Ş.

Desird Tasarım Arge A.Ş.

Kristal Endüstriyel Mut. Çamaşırhane Mak. Paz. San ve Tic. A.Ş.

Cantek Tasarım Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Antalya Tarım İhracatı

Dilbaz İhracat İth. ve Paz. Gıda Tar. Ür. İnş. Taş. Tic. San. Ltd. Şti

Yüksel Tohum Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Koç Zirai Ürünler San. ve Tic. A.Ş.

Beyazkule Tarım Ürünleri Gıda Ambalaj İnş. Otom. Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti

Fleurantalya Süs Bitkisi Üretim ve Pazarlama A.Ş.

Ticari Bilanço Karı Büyüklüğüne Göre Merkez ve Odamıza Bağlı İlçelerimizde Dereceye Giren Üyeler

Ticari Bilanço Karı (2021) – Gerçek Kişi

Nejdet Kepez

Ali Özkan – Özkan Tuhafiye

Ali Çağlarsoy

Hasan Ergen – Ergen Elektronik

Şennur Akboğa Ant Medikal

Ticari Bilanço Karı (2021) – Tüzel Kişi

ATG Yönetim Danışmanlığı Organizasyon Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AGT Ağaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Doktor Tarsa Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Fraport Tav Antalya Terminal İşletmeciliği Anonim Şirketi

Eti Elektrometalurji Anonim Şirketi

Antalya İlçeler Gelir Vergisi

SERİK Hayati Yıldırımcan

KEMER Bülent Güllü

KORKUTELİ Mehmet Kasap

ELMALI Mehmet Ali Doğan

GAZİPAŞA Ali Oğuz-Kaladıranlı Ticaret

AKSEKİ Özden Çavuşoğlu-Özden Çavuşoğlu Sigorta Acenteliği

GÜNDOĞMUŞ Ali Demir-Kemalağa Oğulları Ticaret

İBRADI Bülent Saylağ Özsay İnşaat Hırdavat Taşımacılık

Antalya İlçeler Kurumlar Vergisi

SERİK Nunhems Tohumculuk Anonim Şirketi

KEMER Tatköy Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi

KORKUTELİ Mistalya Arıtma Tesisleri Matbaacılık Yayıncılık Enerji Üretim Reklam İnşaat Taşımacılık Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ELMALI Osman Akdeniz Petrol Ürünleri Soğuk Hava Deposu Taşımacılık Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

GAZİPAŞA Samancı Emlak Taşımacılık Turizm Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

AKSEKİ Ömer Duruk Tesisleri Petrol Ürünleri Oto Yedek Parça Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

GÜNDOĞMUŞ Gündoğmuş Yılmaz Taşımacılık Petrol Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İBRADI SS.İbradı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi

Faal En Eski 3 Gerçek Ve 3 Tüzel Kişi Oda Üyeleri

En Eski 3 Üye – Gerçek Kişi

Turan Gülümser – İnşaat Mühendislik Bürosu

İbrahim İsmet Çavuşoğlu – İsmet Çavuşoğlu Ticarethanesi

Ali Özkan – Özkan Tuhafiye

En Eski 3 Üye – Tüzel Kişi

Gültekinler Soğuk Hava Tesisleri İhracat ve Ticaret Limited Şirketi

Kortaş Soğukhava Tesisleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi

Serçe Demir Sanayi Mamulleri Ticaret Limited Şirketi

Türkiye’nin İlk Ve İkinci 500 Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Antalya Firmaları

İSO İlk 500 İçinde Yer Alan Antalya Firmaları

CW Enerji Mühendislik Tic. ve Sanayi A.Ş

ANKUTSAN Antalya Kutu San. Oluklu Mukavva Kağıt Tic. A.Ş.

Yörükoğlu Süt ve Ürünleri Sanayi Tic. A.Ş

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Valisi Hulusi Şahin  Ramazan Bayramlaşmasında
Bölgesel

Antalya Valisi Hulusi Şahin Ramazan Bayramlaşmasında

Vali Hulusi Şahin Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılınan bayram namazının ardından Antalyalılarla bayramlaştı.

Antalya Valisi Şahin: “Böyle çevrecilik olmaz”
Bölgesel

Antalya Valisi Şahin: “Böyle çevrecilik olmaz”

Antalya Valisi Hulusi Şahin, bir süredir gündemde olan Finike-Demre-Kaş-Kalkan otoyol projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Finike Kapıçay Barajı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla bağlandığı törenle açıldı
Yerel Yönetim

Finike Kapıçay Barajı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla bağlandığı törenle açıldı

Açılış Törenine Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş Tuba Vural Çokal, Kemal Çelk ve Mustafa Köse Kaymakamımız Musa Kazım Çelik Finike Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet Gebeş, DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı  Alanya yangın bölgesine gelerek incelemelerde bulundu.
Bölgesel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Alanya yangın bölgesine gelerek incelemelerde bulundu.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından karşılanan Bakan İbrahim Yumaklı bölgeye giderek

Antalya Valisi Hulusi Şahin, üçüncü ilçe ziyaretini Korkuteli’ne yaptı.
Yerel Yönetim

Antalya Valisi Hulusi Şahin, üçüncü ilçe ziyaretini Korkuteli’ne yaptı.

Vali Hulusi Şahin Korkuteli İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak Hükümet konağında Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediyte Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 ATSO Başkanı Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
İş Dünyası

ATSO Başkanı Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”

Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.