Antalya'da birkaç saat arayla yaşanan hava değişimi vatandaşları ve yabancı turistleri hayrete düşürdü. Yüksek kesimlerde kar yağışı dikkat çekerken, şehir merkezinde ise güneşli hava yerini aniden bastıran sağanak yağışa bıraktı.
Güne güneşli bir hava ile uyanan Antalyalılar öğlen saatlerine doğru şiddetli yağış ile şaşkınlık yaşadı. Beydağlarının yüksek kesimleri kar ile kaplıyken, sabah saatlerindeki güneşli hava yerini sağanak yağışa bıraktı. Birkaç saat etkili olan yağışın ardından tekrar yüzünü gösteren güneşli havayı fırsat bilen Antalyalılar Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Bazı vatandaşlar ve yabancı turistler seyir terası ile sahilde fotoğraf çekinirken, kimileri ise dalgalara aldırış etmeden denize girdi. Kimi vatandaşlar ise yürüyüş yapmayı tercih etti.
Antalya-Konya kara yolunda kar yağışı başladı. Ekipler ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Denizli’de Mart ayında son 68 yılın sıcaklık rekorun kırılmasının ardından, 15 derece birden soğuyan havayla birlikte kent güne kar yağışıyla uyandı. Detaylar haberimizde..
Ankara’da sıcaklıkların birden düşmesi ile beraber gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu.
Bursa’da mart ayında düşen hava sıcaklıklarıyla birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı görüldü. İnegöl kar yağışıyla birlikte, sürpriz kış manzarası yaşadı.
Burdur İl Genel Meclisi, Büğdüz - Aziziye grup yolu ve çevresinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ettiklerini duyurdu. İşte detaylar!
Karabük'te kar yağışı sonrası kapanan 179 köy yolunun 122'si yapılan çalışmalarla yeniden ulaşıma açıldı.
Yorumlar (0)