Antalya / Muratpaşa

Antalya'da hırsızlık askıda duran şortları pazar arabasına doldurdu

Antalya’da bir butik mağazasına gelen 2 kadından birisi perdeleme yaparken, diğeri 2 bin TL değerindeki şortları pazar çantasına doldurarak çaldı.

Antalya'da hırsızlık askıda duran şortları pazar arabasına doldurdu

Antalya’da bir butik mağazasına gelen 2 kadından birisi perdeleme yaparken, diğeri 2 bin TL değerindeki şortları pazar çantasına doldurarak çaldı. Kadın işletmeciyi isyan ettiren hırsızlık anları saniye saniye kameralara yansıdı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir butik mağazasına gelen 2 kadın, önce askıda bulunan ürünleri incelemeye başladı. Bu sırada işyeri sahibinin caddenin karşı tarafında bulunan diğer dükkanına gitmesini fırsat bilen kadınlar harekete geçti. Kadınlardan biri gözetleme ve perdeleme yaparken, diğer kadın eline aldığı 6 kot şortu pazar çantasına doldurdu. Yaklaşık 1 dakika içerisinde 2 bin TL değerinde 6 kotu çalan kadınlar, hiçbir şey olmamış gibi hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra dükkanına geri gelen Hatice Düşüngülü, 6 kot şortunun yerinde olmadığını gördü. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Hırsızların yakalanması için şikayette bulunan Düşüngülü, “Burada bir kaçtır bu tür olaylar oluyor. Benim misafirim vardı, karşıya geçtim geri döndüm. Baktım 2 tane bayan askıdan şortlarımı toplamışlar. Pazar çantasına doldurup götürüyorlar. Kadınlardan bir tanesi de gözetliyor. Daha öncesinde de diğer arkadaşlarımızda da bu tür durumlar oldu” dedi.

“Arkamızı dönmeye gelmiyor”

Hırsızlık olaylarının arttığına dikkat çeken Düşüngülü, “Yapan kişiler de ihtiyaç sahibi olmadığı görülüyor. Gereğini yapsınlar, bunlar bize zarar veriyor. Benim 2 bin TL zararım var. Ben günde o kadar kazanamıyorum. Zaten esnaf zor durumda. Şarampol Caddesi’nde gözümüzün önünde bu olaylar yaşanıyor. Müşteri gibi durup çantasına doldurup gidiyor. Arkamızı dönmeye gelmiyor. Kamera görüntülerinde de net olarak görünüyor” diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da hırsız  ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi
3. Sayfa

Antalya'da hırsız ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi

Aynı iş yerine 2. kez çalıntı bisiklet satmaya çalışınca yakayı ele verdi

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar
3. Sayfa

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar

Çalıntı bisikletlerin rengini ve parçalarını değiştirip satmaya çalışırken yakalandılar

 Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku
3. Sayfa

Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku

Antalya’da toplu taşıma biniş kartı dolum cihazında biriken paraları torbalarla toplayan Büyükşehir Belediye personelleri hırsızların kurbanı oldu. Devamı haberimizde.

Antalya'da Hırsız  Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı
3. Sayfa

Antalya'da Hırsız Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, lastikleri patlak bisikletle geldiği iş yerinden 6 bin TL'lik son model bisikleti çalarak kayıplara karıştı Devamı haberimizde...

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı
3. Sayfa

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerinden çok sayıda oyuncak çalan kasklı hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Devamı haberimizde..

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki  Gün Üst Üste Soydu
3. Sayfa

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki Gün Üst Üste Soydu

Antalya'nın Serik ilçesinde hırsızlar, kapıyı kırarak girdikleri iş yerini iki gün üst üste soydu. Devamı Haberimizde...