Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda bin 70 litre bandrolsüz kaçak içki ele geçirildi.
Manavgat ilçesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Manavgat Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla bir depoda arama gerçekleştirdi.
Ekipler depoda bin 70 litre bandrolsüz kaçak içki ele geçirirken, olayla ilgili adli ve idari işlemlere başlanıldı.
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, ortak iş yaptığını ve kendisini zarara uğrattığını iddia ettiği diş hekimini tabancayla başından vurdu.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 katlı evin bacasında çıkan yangın korkuttu.
Bolu’da 2 katlı evin bitişiğindeki odunluk alev alev yandı. Yangın sebebiyle betonarme evde de hasar oluştu.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde kar nedeniyle araçları yoldan çıkarak mahsur kalan vatandaşların imdadına Mehmetçik yetişti.
Kars'ta kar nedeniyle köyünde mahsur kalan hasta, Özel İdare ekiplerince yolun açılması ile hastaneye ulaştırıldı.
Yorumlar (0)