Antalya'nın Aksu ilçesinde bir iş yerinde 400 kilogram kaçak tütün ile 1 milyon 320 bin adet makaron ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksu ilçesinde A.H.G. isimli şahsın iş yerinde savcılık talimatıyla arama gerçekleştirdi. Aramada 400 kilogram kaçak tütün, 200 bin adet bandrolsüz boş makaron, 1 milyon 120 bin adet dolu makaron ve 40 elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Ocak ayında yapılan 21. Olağan Genel Kurul sonrası MÜSİAD Başkanlığına seçilen Yusuf Akgül ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile bir araya geldi.
Antalya'da yıllardır zor şartlarda hayat mücadelesi veren İzzet Yıldırım'a Kepez Belediyesi sahip çıktı
Kepez Belediyesi Cemil Meriç Kütüphanesi, 100 bine yakın kitabıyla araştırmacıların ve öğrencilerin gözdesi oldu.
Antalya’nın Gazipaşa İlçe Tarım Müdürlüğü, fasulye üreticilerine yönelik bitki sağlığı ve zararlılarla mücadele konularında bilgilendirme yaparak teknik destek sağladı.
Antalya'da telefonda kendisini 'polis' diye tanıtıp vatandaşın 32 milyon lirasını dolandıran şüpheli kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Antalya'nın ve dünyanın gözbebeği olan Konyaaltı Sahili'nin ülke turizmine ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Yorumlar (0)