Antalya’da sahibinin elinden kaçan kurbanlık kuzulardan bir tanesi plajı, diğeri de trafiği birbirine kattı. Kuzularla vatandaşlar arasında yaşanan kovalamaca cep telefonu kamerasına yansıdı.
Antalya’da vatandaşların Kurban Bayramı heyecanı kılınan bayram namazının ardından başladı. Birçok vatandaş kurbanını kesim yerlerindeki görevli kişilere kestirerek evine götürdü. Bazı vatandaşlar ise kesmek için evine götürmek istedi. Bu sırada turizm bölgesi Lara’da sahibinin elinden kaçan bir kurbanlık kuzu vatandaşların yoğunluk oluşturduğu plajı adeta birbirine kattı. Kuzunun peşinden 4 kişinin koştuğu görüldü.
Bir başka yerde ise kara yoluna çıkan kurbanlık kuzunun, trafikte ters yönden hızla koşarak sürücülerin karşısına çıktığı görüldü. Yaşanan renkli anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Antalya’da kopan elektrik teli nedeniyle çıktığı düşünülen yangında, ağılda bulunan 50 küçükbaş hayvan telef oldu. Hayvanlarını alevlerin içinde kalarak yanmış şekilde gören ve gözyaşlarına hakim olamayan kadın
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde yol kontrolü ve kurbanlık satış alanında denetimlerini sürdürüyor.
Kurban Bayramı yaklaşıyor! Bu yıl kurbanlığınızı henüz almadıysanız veya alacak yer arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Detaylar burada...
Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın “Tarım Cebimde” Uygulaması İle Kurbanlık Hayvanlara 3 Adımda Sorgulama İmkânı Sağlanıyor.
İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarına farklı illerden kurbanlıklar gelmeye başladı. Pazar alanında hijyen ve güvenlik şartları bu sene de en üst seviyede tutulmaya devam edecek
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Türkiye'nin en fazla büyükbaş hayvan varlığına sahip illerinin başında gelen Aydın'da hayvan pazarları hareketlendi.
Yorumlar (0)