Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu sürücüler arasında çıkan kavgada kamyonet sürücüsü motosiklet sürücüsü tarafından darp edildi. Darp eden şahıs ise olay yerini terk etti.
Olay, saat 11.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Cemal Gürsel Caddesi üzerinde seyir halinde olan Süleyman T. idaresindeki 07 BHF 344 plakalı kamyonet, sağda durmak için sinyal verdiği esnada arkasından gelen motosiklet ile çarpıştı. Çarpışma sonucu motosikletten inen sürücü, kamyonet sürücüsü Süleyman T.’yi araçtan indirerek hakaret etmeye başladı. Büyüyen tartışma sonucu kimliği öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, kamyonet sürücüsü Süleyman T.’yi darp ederek olay yerini terk etti. Darp sonucu yaralanan Süleyman T.’nin durumunu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundular. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Süleyman T., ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis, Süleyman T.’yi darp ederek olay yerini terk eden motosiklet sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.
Muğla'da 27 Nisan 2025 Pazar Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...
Afyonkarahisar'da 27 Nisan 2025 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rektör Dalgar koltuğunu minik öğrencilere devretti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) Başkanı Julia Simpson ile turizmin geleceğini ele aldı.
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen ve kitapseverlerin merakla beklediği Kepez Kitap Fuarı, "Sayfalar Değişir, Değiştirir" temasıyla Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.
Antalya'nın Serik ilçesinde üç gün önce okul çıkışı kaybolan ve cansız bedeni su kanalında bulunan 13 yaşındaki Sefa Çağlar Glavuz'un cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.
Yorumlar (0)