Antalya

Antalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan minibüs devrildi. Sürücü Bekir Demir itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Detaylar ve gelişmeler için tıklayın.

Antalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen minibüs içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kazayı gören bir vatandaş ise yan yatan minibüste sıkışan sürücüye ulaşabilmek için katlanır merdivenle yardıma gitti.

Kaza, Alanya ilçesi İncekum Mahallesi'nde bu akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat'a gitmekte olan Bekir Demir idaresindeki 31 AHS 505 plakalı minibüs, ışıksız kavşakta aynı önde giderken aniden önüne geçen otomobile çarpmamak için önce kaldırıma çarptı, ardından devrildi. Minibüsün animasyon ekibini almaya giderken karıştığı kazada araçta bulunan ve ismi belirlenemeyen 1 kişi hafif yaralanırken, sürücü Bekir Demir ise araçta sıkıştı. Kazayı gören çevre esnafının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Alanya Birimi kurtarma ekipleri sevk edildi.

Hafif yaralı olan yolcu vatandaşların getirdiği katlanır merdiven ile yan yatan minibüs içinden çıkartılırken, sıkışan Bekir Demir ise yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkartıldı. Yaralı sürücü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Antalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildiAntalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildiAntalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildiAntalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildiAntalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildiAntalya'da kaza Sürücü sıkıştı! Kontrolden çıkıp devrildi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'yı yasa boğan  Konya-Afyonkarahisar yolunda  kaza 3 ölü 3 yaralı
3. Sayfa

Antalya'yı yasa boğan Konya-Afyonkarahisar yolunda kaza 3 ölü 3 yaralı

Konya-Afyonkarahisar yolunda,Antalya'da görev yapan mühendis Rüstem Selman Baş'ın kullandığı otomobilin kamyonla çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza, Konya-Afyonkarahisar kara yolunda meydana geldi.

Isparta-Bucak - Antalya Karayolu’nda 3 aracın karıştığı kazada Yaralanan 7 kişinin isimleri belli oldu
3. Sayfa

Isparta-Bucak - Antalya Karayolu’nda 3 aracın karıştığı kazada Yaralanan 7 kişinin isimleri belli oldu

Isparta-Antalya Karayolu Bucak Çobanpınar mevkiinde 1 panelvan araç ile 2 otomobilin çarpışması sonucu bir otomobilin ortadan ikiye bölündüğü kazada 7 kişi yaralandı. yaralıların ismi belirlendi

Antalya Bucak Isparta Karayolu  zincirleme kaza Tofaş ikiye bölündü 8 yaralı
3. Sayfa

Antalya Bucak Isparta Karayolu zincirleme kaza Tofaş ikiye bölündü 8 yaralı

Isparta Bucak Antalya Karayolunda Meydana gelen Zincirleme kazada Tofaş 2 Bölündü 8 kişi yaralandı

Yerinden çıkan baca kapağı onlarca tatilcinin bulunduğu havuz başına düştü
3. Sayfa

Yerinden çıkan baca kapağı onlarca tatilcinin bulunduğu havuz başına düştü

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelde tatil yapan kadın, havuz kenarında oturduğu sırada başına düşen baca kapağı nedeniyle ağır yaralandı. Detaylar haberimizde..

Antalya trafik kazası! Kazada Bucaklı vatandaş hayatını kaybetti
Bölgesel

Antalya trafik kazası! Kazada Bucaklı vatandaş hayatını kaybetti

Antalya'da trafik kazası meydana geldi. Antalya'da meydana gelen trafik kazasında otomobille kamyon çarpıştı. Kazada Bucaklı vatandaş hayatını kaybetti. Antalya trafik kazası detayları için tıklayın...

Antalya Manavgat  5 araç birbirine girdi, araçta sıkışanları itfaiye kurtardı
3. Sayfa

Antalya Manavgat 5 araç birbirine girdi, araçta sıkışanları itfaiye kurtardı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki 5 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, kamyonette sıkışan ve itfaiye tarafından çıkarılan 2 kişi yaralandı.