Antalya'da seyir halindeyken tırın çarptığı ve yaklaşık 100 metre önünde sürüklediği otomobilde bulunan karı-koca kazayı burunları bile kanamadan atlattı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Antalya’nın Manavgat ilçesi Manavgat-Alanya D-400 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında Alanya istikametine gitmekte olan Musa B.’nin kullandığı 41 KH 152 plaka, 41 AVP 445 dorse plakalı Mercedes marka tır, aynı istikamette seyir halindeki Fatma G.’nin kullandığı 07 BLB 473 Audi marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptıktan sonra tırın önünde yaklaşık 100 metre sürüklendi. Otomobil sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan eşi hurdaya dönen otomobilden büyük şans eseri burunları bile kanamadan kurtuldu.
Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazanın ardından olay yerine 112 sağlık ekibi çağrılırken, otomobil sürücüsü ve eşi kendilerini iyi hissettiklerini belirterek hastaneye gitmediler.
Manavgat’ta kavşak sisteminde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralanırken, motosiklet sürücüsüne plaka takmadığı için 15 bin 713 TL para cezası uygulandı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin inşaat işinde çalışan iskele ustası Metin S. dengesini kaybettikten sonra 5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Birimini ziyaret etti.
Antalya’nın uluslararası turizm alanındaki konumunu daha da güçlendirmek amacıyla düzenlenen 2025 D-8 Turizm Şehri Strateji Toplantısı, Antalya Valisi Hulusi Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, ‘Festival City’ projesi kapsamında Kuveyt’te düzenlenen ve 8 ülkenin katıldığı uluslararası etkinliklerde Türkiye’yi temsil etti. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı İlke Türkdoğan’ın koordine ettiği topluluk, sahne performansıyla izleyicilerden tam not aldı.
Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun (KKT) Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelediği kara komedi oyunu "Medyum", Antalyalı tiyatro severlerden büyük ilgi görüyor.
Yorumlar (0)