Antalya

Antalya'da metruk evde yangın çıktı Ev kullanılmaz hale geldi

Antalya'da Osman Özbaş'ın yaşadığı metruk evin dışında çıkan yangın, kısa sürede eve sıçradı.

Antalya'da metruk evde yangın çıktı Ev kullanılmaz hale geldi

Antalya'da Osman Özbaş'ın yaşadığı metruk evin dışında çıkan yangın, kısa sürede eve sıçradı. Yangın sırasında evde uyuyan Özbaş, alevleri fark edince son anda kendini dışarı atarak kurtuldu. Alev alev yanan ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Yaşadığı çaresizliği dile getiren Özbaş, "Burası gitti, benim de hayatım bitti" dedi.
Saat 19.00 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi 5106 Sokak'ta meydana gelen olayda, 58 yaşındaki Osman Özbaş'ın yalnız yaşadığı tek katlı metruk evin dışarısında biriken atık malzemelerde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, evin içine sıçradı. Yangına uykuda yakalanan Özbaş, alevleri fark edince hızla dışarıya çıkarak son anda kurtuldu.
Yangını gören mahalle sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını yarım saatlik bir çalışma sonucu kontrol altına aldı. Ancak yangın, Özbaş'ın evini kullanılamaz hale getirdi.
Yangın sonrası yaşadığı çaresizliği dile getiren Osman Özbaş, ”Ben bu evde yalnız yaşıyorum. Ben içerde yatıyordum, dışardan yangın çıktı. Şuan yatacak yerim yok. Ben bir yer istiyorum. Burası gitti benimde hayatım bitti. Benim kimsem yok. Perişan oldum ”dedi.
Mahalle sakini Habibullah Eryılmaz ise ”Bu ev yol üstü olduğundan dolayı yangın dışardan çıkmış. Arkadaşımız bir göz evde yaşıyor. Hiç kimsesi yok. Yetkililerden bu vatandaşımıza bir el atmalarını ve bir yere yerleştirmelerini talep ediyoruz. Burası yandı kül oldu. Kalacak yeri yok dışarda kaldı” diye konuştu.

Antalya'da metruk evde yangın çıktı Ev kullanılmaz hale geldiAntalya'da metruk evde yangın çıktı Ev kullanılmaz hale geldiAntalya'da metruk evde yangın çıktı Ev kullanılmaz hale geldi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya’da şiddetli dolu yağışı! Balkonları ve bahçeleri su bastı
Bölgesel

Antalya’da şiddetli dolu yağışı! Balkonları ve bahçeleri su bastı

Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!

Antalya'da motosiklet uygulamasında bin 135 kişi sorgulandı
Bölgesel

Antalya'da motosiklet uygulamasında bin 135 kişi sorgulandı

Antalya'da motosiklet hırsızlıklarını önlemek ve suç oranlarını azaltmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde bin 135 kişi sorgulanırken, 5 çalıntı motosiklete el konuldu.

Antalya'da Ramazan Gecesinde yüksek sesle müzik krizi Mahalleli şikayetçi oldu
Bölgesel

Antalya'da Ramazan Gecesinde yüksek sesle müzik krizi Mahalleli şikayetçi oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde Ramazan ayının manevi atmosferini bozan bir olay yaşandı

Antalya'da metruk binadan yangın Ekipler seferber oldu
3. Sayfa

Antalya'da metruk binadan yangın Ekipler seferber oldu

Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan metruk bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Antalya'da 191 günlük kayıp genç için arama çalışmaları yeniden başlatıldı
3. Sayfa

Antalya'da 191 günlük kayıp genç için arama çalışmaları yeniden başlatıldı

Antalya'da ağustos ayında Beşkonak Karabük Mahallesi'nde bulunan Köprü Çay Irmağı'na giren ve dalgalar arasında gözden kaybolan Ahmet Yıldız'ı arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Antalya'da motosiklet denetiminde kimlik sahtekarlığı ortaya çıktı 38 bin TL ceza
Bölgesel

Antalya'da motosiklet denetiminde kimlik sahtekarlığı ortaya çıktı 38 bin TL ceza

Antalya’da trafik ekiplerinin denetimi sırasında durdurulan bir motosiklet sürücüsü ağabeyine ait kimlikle uygulamadan geçmek istedi.