Antalya / Manavgat

Antalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadın, eşi ve çocukları alışveriş yaparken alkollü içeceği cebine koyarken yakalandı.

Antalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir markette eşi ve çocukları alışveriş yaptığı sırada dolaptan aldığı alkollü içeceği cebine koyan kadın, bir müşterinin marketçiyi uyarması ile yakalandı.
Manavgat’ta yanında eşi ve çocuklarıyla birlikte bir markete gelen kadın, eşi ve çocukları alışveriş yaptığı sırada dolaptan aldığı alkollü içeceği cebine koyduktan sonra tam marketten ayrılırken yakayı ele verdi. Eşi aldığı malzemelerin parasını ödeyip çıkacağı sırada markette bulunan ve kadının tüm hareketlerini dikkatle izleyen bir başka müşteri, market sahibini kadının cebine koyduğu alkollü içecek konusunda uyardı. Market sahibi kadının arkasından seslenirken, geri gelen kadının cebindeki alkollü içecek yanındaki çocuk tarafından çıkarılarak market sahibine teslim edildi.
Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan görüntülerde, kadının birkaç kez alkol şişesini almak için teşebbüste bulunduğu, her defasında yanındaki eşi tarafından engellendiği görüldü.

Antalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattıAntalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattıAntalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattıAntalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Bülent

1 yıl önce / 16.03.2023

Türkiye'de hırsızlık tahmin ettiğinizden çok çok daha yaygın.ben de marketçilik yaptım.hırsızlık olayı olunca değil deşifre etmek sanki unutmuş da ödememiş birisi gibi kişiye davranıp hatırlatma yapardık.eğer her suçlu için kolluk kuvvetleri çağrılsa hapse dürüstleri,suçsuzları koyarak suçluları da hapis dışında tutmak gerekirdi.300bin masum anca vardır Türkiye'de bence ????

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Antalya'da hırsız  ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi
3. Sayfa

Antalya'da hırsız ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi

Aynı iş yerine 2. kez çalıntı bisiklet satmaya çalışınca yakayı ele verdi

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar
3. Sayfa

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar

Çalıntı bisikletlerin rengini ve parçalarını değiştirip satmaya çalışırken yakalandılar

 Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku
3. Sayfa

Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku

Antalya’da toplu taşıma biniş kartı dolum cihazında biriken paraları torbalarla toplayan Büyükşehir Belediye personelleri hırsızların kurbanı oldu. Devamı haberimizde.

Antalya'da Hırsız  Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı
3. Sayfa

Antalya'da Hırsız Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, lastikleri patlak bisikletle geldiği iş yerinden 6 bin TL'lik son model bisikleti çalarak kayıplara karıştı Devamı haberimizde...

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı
3. Sayfa

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerinden çok sayıda oyuncak çalan kasklı hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Devamı haberimizde..

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki  Gün Üst Üste Soydu
3. Sayfa

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki Gün Üst Üste Soydu

Antalya'nın Serik ilçesinde hırsızlar, kapıyı kırarak girdikleri iş yerini iki gün üst üste soydu. Devamı Haberimizde...