Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandan yükselen ve korku dolu anların yaşanmasına neden olan dumanın kaynağının yakılan otomobil lastikleri olduğu belirlendi. Yanmakta olan lastikler, ormana zarar vermeden itfaiye tarafından söndürülürken, jandarma ekipleri lastikleri yakan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
Sarılar Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde ormanlık alandan yükselen dumanlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakolu ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ormanlık alandaki alevlerin ve siyah dumanın yakılan kamyon lastiklerinden kaynaklı olduğunu belirlerken, yaptığı müdahale sonucunda yangını çam ağaçlarına zarar vermeden kısa sürede söndürdü.
Yangını ihbar eden vatandaşların, bir kişinin el arabasıyla lastikleri getirip ateşe verdiğini söylemesi üzerine jandarma ekipleri lastikleri getiren ve yakan kişinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
Antalya’daki bir marketin elektrik panosunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Antalya'nın Serik ilçesinde bir evin deposunda çıkan yangında zihinsel engelli genç dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde müstakil evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Detaylar haberimizde..
Antalya’da tek katlı bir gecekonduda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Antalya Kepez ilçesinde bir ikamette ısıtıcıdan çıkan yangında ev küle döndü. Ev sahibi genç ziyaretine gelen anne-babasını son anda dışarı çıkarmayı başardı.
Antalya’nın Aksu ilçesinde oda içindeki klimanın patlaması sonucu çıkan yangında 56 yaşındaki bağırsak kanseri ile mücadele eden 2 çocuk annesi Fatma Sargın hayatını kaybetti.
Yorumlar (0)