Antalya

Antalya'da Otobüs kazası yaralılar var

Antalya'da direksiyonu kilitlenen ve yaklaşık 50 metre ağaçları yıkarak refüjde ilerleyen otobüs yol tabelasına çarparak durabildi.

Antalya'da Otobüs kazası yaralılar var

Antalya'da direksiyonu kilitlenen ve yaklaşık 50 metre ağaçları yıkarak refüjde ilerleyen otobüs yol tabelasına çarparak durabildi. Kazada direksiyon başında sıkışan ve itfaiye ekip bulunduğu yerden çıkartılan sürücü yaralandı.
Kaza, saat 11.00 sıralarında Kepez İlçesi Emek Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya'da aldığı 3 yolcu ile birlikte İstanbul'a doğru yola çıkan Antalya Net firmasına ait yolcu otobüsünün iddiaya göre, Gazi Bulvarı üzerinde direksiyonu kilitlendi. Sürücü ve yanında bulunan yedek şoförün müdahale yeterli olmayınca otobüs önce orta refüje çıktı. Yaklaşık 50 metre boyunca refüjde bulunan ağaçlara çarparak ilerleyen yolcu otobüsü yol ortasında bulunan yol tabelasının ayağına çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücü ve vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, çarpışmanın etkisiyle direksiyon başında sıkışan sürücü Aydın Doğan (40) yaralandı. Yaralı sürücü itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı.
"Müdahale etmek istedik ama olmadı"
Otobüste bulunan 3 yolcu ve 2 personel ise kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından otobüs sürücüsü Aydın Doğan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Direksiyon kilitlendiği için aracı kontrol edemediklerini belirten otobüsün yedek sürücüsü Tekin Yılmaz, "Seyir halindeydik, araba sola doğru gitmeye başladı. Direksiyonun kilitlenmiş gibi bir hali vardı. Müdahale etmek istedim ama başarılı olamadık. Araç refüje çıktı. Ben yedek sürücüyüm, sürücü şok geçirdi. Direksiyon kilitlendi, müdahale ederek direksiyonu sağa çevirmek istedim ama olmadı" dedi. Kazanın arından yolda araç trafiğinde zaman zaman sıkışıklıklar yaşanırken, otobüsün çekici yardımı ile kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

 

Antalya'da Otobüs kazası yaralılar var Antalya'da Otobüs kazası yaralılar var

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Merkezli 13 ilde  45 bin kişiyi 1.2 milyar TL dolandırmışlar  işte yöntemleri
Bölgesel

Antalya Merkezli 13 ilde 45 bin kişiyi 1.2 milyar TL dolandırmışlar işte yöntemleri

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu 450 bin adet GSM hattının 22 çatı örgüt mensubu tarafından dolandırıcılık faaliyetlerinde kullanıldığının tespit edilmesi üzerine Antalya merkezli İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Hatay, İstanbul, Denizli, Afyonkarahisar, Manisa, Aydın ve Kayseri'de operasyonlar düzenlendi.

Antalya’da 17 yaşındaki kız Arkadaşını öldüren  adamın cenazesi alındı
3. Sayfa

Antalya’da 17 yaşındaki kız Arkadaşını öldüren adamın cenazesi alındı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bekçilerin kimlik kontrolü sırasında kaçan ve saklandığı odunlukta yanında bulunan 17 yaşındaki kızı tabancayla başından vurduktan sonra aynı silahla kendine sıkan şahsın cenazesi, otopsinin ardından aile yakınları tarafından teslim alındı.

Antalya’da  ormanlara girişler yasaklanıyor işte o tarih
Bölgesel

Antalya’da ormanlara girişler yasaklanıyor işte o tarih

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 1 Mayıs-31 Ekim tarihleri arasında yeni hazırlanan genelgede belirtilen alanlar dışında ormanlara girişin yasaklandığını açıkladı. Havai fişek, anız ateşi, dilek balonu, sigara gibi riskli uygulamaları da kapsayan genişletilmiş tedbirlerle yeni yangın sezonuna sıkı hazırlık yapıldı.

Antalya'da yaşayan Burdurluların sayısı Burdur'un sayısını geçti  İlçelerde Bucak öncülük yapıyor
Yaşam

Antalya'da yaşayan Burdurluların sayısı Burdur'un sayısını geçti İlçelerde Bucak öncülük yapıyor

Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Hüseyin Yamacı, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Başkan Yamacı, Antalya’da yaşayan Burdurlular’ın sayısının, Burdur il merkezinde yaşayanlardan daha fazla olduğunu söyledi.

Belediyeciliğin kalbi Antalya’da attı 8 yeni belediye  Akdeniz Belediyeler Birliği’ne katıldı
Yerel Yönetim

Belediyeciliğin kalbi Antalya’da attı 8 yeni belediye Akdeniz Belediyeler Birliği’ne katıldı

10. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, 9. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması Ödül Töreni’yle birlikte sona erdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen yarışmada 3 ödül kazandı. Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ev sahipliği yaptığı fuar kapsamında, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin meclis toplantısı da düzenlendi.

Antalya Korkuteli Yeşilyayla Mahallesi’nde taş döşeme çalışmaları başlatıldı.
Bölgesel

Antalya Korkuteli Yeşilyayla Mahallesi’nde taş döşeme çalışmaları başlatıldı.

Korkuteli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Yeşilyayla Mahallesi’nde taş döşeme çalışmaları başlatıldı.