Antalya

Antalya'da Özgür Özel'e Ümit Uysal'ın genel başkan adaylığı soruldu, İşte Cevabı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyareti sırasında Ümit Uysal'ın genel başkan adaylığı çalışması başlatmasına ilişkin yöneltilen soruya imalı bir cevap verdi.

Antalya'da Özgür Özel'e Ümit Uysal'ın genel başkan adaylığı soruldu, İşte Cevabı

Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek evlerin teslim törenine katılmak üzere Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, Antaya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyareti sırasında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın CHP Genel Başkan Adaylığı için çalışma başlatmasına ilişkin düşünceleri soruldu. Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesi her göreve talip olma hakkı vardır, her göreve layıktır. Kendisi şu anda Muratpaşa Belediye Başkanı. Genel merkez yönetimimizle ilgili bu kadar güzel şeyleri ancak benim annem söylerdi. Kulağımda hep o güzel ifadeleri var. Bundan sonra da onlar kalacak” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BİNASINDA ÜMİT UYSAL'I SORDULAR

Özgür Özel, CHP Antalya İl Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından zirayet programı dahilinde Antalya Büyükşehir Belediye binasına gitti. Burada gazetecilerin sorularnına yanıtlayan Özel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın CHP Genel Başkan Adayı olmak için çalışma başlatmasını yorumladı. “Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesi her göreve talip olma hakkı vardır, her göreve layıktır." diyen Özel, "Kendisi şu anda Muratpaşa Belediye Başkanı. Hatta Muratpaşa’da görevlendirmesinde biraz gecikme olduğunda sayın il başkanımız ve milletvekillerimiz kanalıyla ulaştığında kendisi Muratpaşa’da bir dönem daha görev yapmak istediğini ve bu konuda kendisine bu fırsatın verilmesini söylediğinde şunu söylemiştim: 'Ben kişiyle ilgili kararımı verirken şuna bakarım: Partimin faydasınaysa doğru derim.' O gün il başkanımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediye başkanımızın ve örgütümüzün oluruylarıyla kendisini adaylaştırdık. Kendisinin o günkü bana ifade ettiği söylemler, bizimle ilgili, yönetim katlarıyla ilgili ifadeler gerçekten benim herhalde annem söylerdi. Kulağımda hep o güzel ifadeleri var. Bundan sonra da onlar kalacak” dedi.

 

haber Antalya Körfez

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da Gündem Olan Ümit Uysal'  CHP Genel Başkanı Özel' e  parti kültürünü hatırlattı!
Bölgesel

Antalya'da Gündem Olan Ümit Uysal' CHP Genel Başkanı Özel' e parti kültürünü hatırlattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya ziyareti sırasında genel başkan adaylığı çalışması başlatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a yönelik sözleri siyaset kulislerini hareketlendirdi. Özel'e cevap veren Uysal, " 'Ben seni aday gösterdim, doğru bildiğini ifade edemezsin, sen parti içi görevlere talip olamazsın' yaklaşımı CHP geleneğinde yoktur." dedi.

Başkan Böcek'ten Davet   CHP Genel  Başkanıda katılacak
Etkinlik

Başkan Böcek'ten Davet CHP Genel Başkanıda katılacak

Antalya Kepez-Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine anahtarları teslim ediliyor

Sinan Ateş Davasında şok saldırı! Özgür Özel okları oraya çevirdi
Bölgesel

Sinan Ateş Davasında şok saldırı! Özgür Özel okları oraya çevirdi

CHP Lideri Özgür Özel, Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı. Saldırının arka planında siyasi söylemlerin olduğunu belirtti.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner  Nikahını Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'ın Şahitliği CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptığı  Muhteşem düğünle evlendi
Yaşam

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Nikahını Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'ın Şahitliği CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptığı Muhteşem düğünle evlendi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner,Eczacı Bahar Karakaş ile evlendi .28 Eylül 2024 Cumartesi günü, Ankara İncek Arena'da yapılan çiftin düğününe CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldı. CHP Lideri Özel düğüne eşi Didem Özel ile birlikte geldi.

CHP 'li Vekil  Ediz Ün İstifa Etti İşte İstifa nedeni
Bölgesel

CHP 'li Vekil Ediz Ün İstifa Etti İşte İstifa nedeni

CHP'nin sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yapılan görüşmede Sayın Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş devamı haberimizde

Ankara Mamak Belediye Başkanı  Şahin Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in düğününe katıldı.
Yaşam

Ankara Mamak Belediye Başkanı Şahin Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in düğününe katıldı.

Ankara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in düğününe katıldı.