Antalya'da bir restoranda çıkan baca yangını, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, yangında maddi hasar meydana geldi.
Yangın, dün saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi Güllüpınarı Caddesi üzerinde bulunan bir restoranın bacasında yangın çıktı. Restorandan yükselen dumanı fark eden çalışanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Restoranda bulunanlar hızla tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Yangın kontrol altına alınarak söndürülürken ekipler duman tahliyesi yaptı, olayda dumandan etkilenen olmadığı öğrenildi. Restoranda maddi hasar meydana geldi.
Antalya'da, özel halk otobüsü park halindeki 4 araca çarptı. Kazanın, otobüsün direksiyonunun kitlenmesi sonucu meydana geldiği belirtilirken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 80 yaşındaki adam bir anda yere yığıldığı evinin yanında ölü olarak bulundu.
Antalya'nın Serik ilçesinde 4. sınıf öğrencisi çocuğun öğretmen tarafından darp edildiği öne sürüldü.
Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, başından ve yüzünden yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Antalya Manavgat'ta trafik polisinin abartılı egzoz nedeniyle durdurduğu otomobilin sürücüsü 116 promil alkollü çıktı.
Antalya'da devriye görevi sırasında plakasız motosikletin abartılı egzoz ile çevreye rahatsızlık verdiğini gören bekçilerin anonsu ile gelen trafik ekibi, ceza yazılmaması için dil döken motosiklet sürücüsüne nasihatte bulundu.
Yorumlar (0)