Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrasında, Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri bölgeye giderek burada çalışmalara başladı.
Dün akşam saatlerinde su baskını yaşanan bölgelerde yaşanan sorunların çözümü için destek olmak üzere Antalya'ya hareket eden Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri, bugün Mevlana Kavşağı, Yeşildere ve Gebizli mahallerinde çalışmalarda bulundular.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Komşumuz Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrasında, Burdur Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için İtfaiye Ekiplerimizi bölgeye gönderdik. Ekiplerimiz şu anda Mevlana Kavşağı, Yeşildere ve Gebizli mahallerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'ya her türlü desteği vermeye hazırız." ifadelerine yer verdi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 13 bin metrekare alan üzerinde kurulu ATV safari tesisinde bulunan 120 adet ATV'den 40 tanesi sel sularına kapılarak kayboldu.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından kümesteki tavukların bir bölümü telef olurken, canını kurtaran tavuklar korkudan kümeste değil, ağaç tepesinde tünemeye başladı.
Doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak, hayat kurtarır. Deprem, sel, fırtına gibi afetlere karşı yapmanız gerekenler ve alınması gereken önlemler nelerdir?
Sel felaketi anında nasıl hayatta kalabilirsiniz? Sel sırasında yapılması gerekenler, acil durum hazırlıkları ve güvenli tahliye yollarını öğrenin.
Burdur merkeze bağlı Karakent Köyü civarında 25 Haziran 2024 salı akşam saatlerinde yaşanan ani ve şiddetli yoğun yağış nedeniyle dere taştı, karayolu ulaşımı bir süre aksadı.
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, sel afetinden dolayı zarar gören Şeker Kanyonu ve içinden geçen yola ilişkin, İl Özel İdaresi ve karayollarının çalışma yaptığını söyledi.
Yorumlar (0)