Antalya'nın Alanya ve Serik ilçesinde, çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 şüpheli yakalandı.
Alanya ve Serik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; İl Jandarma Komutanlığı Alanya ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çeşitli suçlardan haklarında 12 yıl 9 ay 22 gün ve 10 yıl 6 ay hapis cezası olduğu tespit 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüphelinin adli işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Burdur'da Kasım ayı güvenlik değerlendirmesi: Suçla mücadelede 72 şahıs tutuklandı, 39 aranan kişi cezaevine gönderildi. Uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarıyla huzur ve güvenlik sağlandı.
Bucak Adliyesi, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadelede başarılı operasyonlara imza atarak, halkın güvenliğini sağlamada özverili çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
Çorum'da polis ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamada haklarında arama kararı bulunan 6 kişi yakalanırken çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Hakkari İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 39 kişi tutuklandı.
Adana'da Seyhan polisleri bir hafta boyunca yaptığı asayiş çalışmalarında 40 ruhsatsız silah ile çeşitli suçlardan aranan 249 şüpheliyi yakaladı.
Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Ocak-30 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda yakalanan 385 kişinin tutuklandığı öğrenildi.
Yorumlar (0)