Antalya

Antalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldı

Antalya'da SGK İl Müdürlüğü bahçesine kimliği belirsiz bir kişinin sırtındaki çantayı bırakarak ayrılması polisi alarma geçirdi.

Antalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldı

Antalya'da SGK İl Müdürlüğü bahçesine kimliği belirsiz bir kişinin sırtındaki çantayı bırakarak ayrılması polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan kişisel eşyalar çıkarken, şahsın çantayı bıraktıktan sonra gidişi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi Sokullu Caddesi üzerinde bulunan SGK Antalya İl Müdürlüğü bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın dış kısmında bir sırt çantası gören kurum güvenliği güvenlik kameralarını inceledikten sonra kimliği belirsiz bir şahsın sırt çantası ile SGK İl Müdürlüğü bahçesine girdiğini ve birkaç dakika sonra çantasız bir şekilde ayrıldığını fark etti. Bunun üzerine güvenlik görevlisi 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

Merak ve endişeli gözlerle izlediler
İhbarla olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı. Öğlen arası olması nedeniyle kurum içerisinde vatandaş bulunmazken tedbir amaçlı olarak içeride bulunan personel de binadan çıkartıldı. Olay yerine gelen bomba imha ekibinde görevli uzmanlar ilk olarak şüpheli çantayı dürbün ile uzaktan kontrol etti. Bu sırada çevrede bulunan apartmanların balkonları ve yoldan geçen vatandaşlar merak ve endişeli gözlerle ekiplerin çalışmasını izledi.

Fünye ile patlatıldı
Sinyal kesiciyi devreye sokan bomba imha uzmanları, ardından özel kıyafeti giyerek çantanın yanına gitti. Bomba imha uzmanı tarafından fünyenin yerleştirilmesinin ardından çanta kontrollü bir şekilde patlatıldı. Büyük bir gürültü ile patlayan fünye nedeniyle çevredeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden kıyafet ve kişisel eşyalar çıkarken, çantayı SGK İl Müdürlüğü'ne bırakan şahsın görüntüleri ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Sırt çantası ile birlikte SGK binasının bahçesine giren şahsın kamera açısından çıktıktan birkaç dakika sonra bölgeden uzaklaştığı görüldü.

Antalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldıAntalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldıAntalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldıAntalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldıAntalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldıAntalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldıAntalya'da şüpheli çanta panik yaratıp fünye ile patlatıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da Ramazan Gecesinde yüksek sesle müzik krizi Mahalleli şikayetçi oldu
Bölgesel

Antalya'da Ramazan Gecesinde yüksek sesle müzik krizi Mahalleli şikayetçi oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde Ramazan ayının manevi atmosferini bozan bir olay yaşandı

Antalya'da metruk binadan yangın Ekipler seferber oldu
3. Sayfa

Antalya'da metruk binadan yangın Ekipler seferber oldu

Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan metruk bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Antalya'da 191 günlük kayıp genç için arama çalışmaları yeniden başlatıldı
3. Sayfa

Antalya'da 191 günlük kayıp genç için arama çalışmaları yeniden başlatıldı

Antalya'da ağustos ayında Beşkonak Karabük Mahallesi'nde bulunan Köprü Çay Irmağı'na giren ve dalgalar arasında gözden kaybolan Ahmet Yıldız'ı arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Antalya'da motosiklet denetiminde kimlik sahtekarlığı ortaya çıktı 38 bin TL ceza
Bölgesel

Antalya'da motosiklet denetiminde kimlik sahtekarlığı ortaya çıktı 38 bin TL ceza

Antalya’da trafik ekiplerinin denetimi sırasında durdurulan bir motosiklet sürücüsü ağabeyine ait kimlikle uygulamadan geçmek istedi.

 Dinamitle patlatılan dağdan düşen kaya parçaları karayolunu trafiğe kapattı
Bölgesel

Dinamitle patlatılan dağdan düşen kaya parçaları karayolunu trafiğe kapattı

Antalya'nın Alanya ilçesinde karayolu yapımında kullanılması planlanan taş ve çakıl temini sağlanmak amacıyla dağ dinamitle patlatıldı.

Antalya'da toplu taşıma araçlarına denetim
Bölgesel

Antalya'da toplu taşıma araçlarına denetim

Antalya'da Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği toplu taşıma araçlarına yönelik çalışmalarda, 45 sürücü ve yolcuya trafik idari para cezası uygulandı.